TENSIÓ EN LA GRAVACIÓ

La policia intervé a '¿Te lo vas a comer?' després d'un greu insult a Alberto Chicote

El reconegut xef va ser insultat mentre investigava la mala alimentació als menjadors escolars

chicote

chicote

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

En l’última entrega de '¿Te lo vas a comer?' emesa aquest dimecres en La Sexta, Alberto Chicote i el seu equip van analitzar el menjar que se serveix diàriament als menjadors escolars. Durant el programa, el reconegut xef va viatjar fins a les Canàries, una de les comunitats autònomes amb major índex de sobrepès i obesitat infantil, per fer un repàs als diferents menús de les escoles públiques.

Chicote es va desplaçar fins a Las Mesas (Las Palmas) per posar-se en contacte amb Naranjo y Enríquez, una empresa de càtering que gestiona 42 escoles i el menú de la qual no compleix amb els requisits nutricionals marcats per la Conselleria de Sanitat ja que compta amb un excés de fregits i salses.

A l’arribar a les instal·lacions de l’empresa, el presentador va trucar a la porta però ningú el va voler atendre. Tampoc per telèfon, en què una de les treballadores li va assegurar que cap dels responsables tenia intenció de fer declaracions. En aquell moment, el xef va rebre un insult inesperat: "¡Em cago en ta puta mare!".

Notícies relacionades

"¿Perdó?", va respondre un perplex Chicote mentre s’acostava a la zona on era el treballador que l’havia insultat: "Li envio les seves salutacions a la meva mare si vol. ¿Quin problema tenen?"."Las úniques paraules que he rebut d’aquesta empresa, a més que no fan declaracions, és 'em cago en la ta puta mare'. Almenys ja tenim un tracte més familiar", va ironitzar el presentador.

Minuts després va aparèixer la Policia per saber què estava passant. "He trucat a la porta i no m’han atès. Després els he trucat per telèfon perquè volia veure si em podien contestar unes preguntes i l’últim que he rebut és un senyor que es caga en la meva puta mare", va explicar Chicote als agents. "Per intervenir entre les dues parts, els dic que poden quedar-se si volen, però no parlaran amb vostès", va contestar un d’ells.