PETITA PICABARALLA

Primer xoc entre Isabel Pantoja i Chelo García Cortés en 'Supervivientes' per la cuina

La periodista feia el dinar amb Mónica Hoyos mentre la tonadillera donava instruccions

supervivientes

supervivientes

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Les baralles i els desacords formen part de la tònica habitual dels Cayos Cochinos de 'Supervivientes', però durant les últimes hores s’ha produït una disputa inesperada entre dues de les concursants que mantenen una de les relacions més estretes. Isabel Pantoja i Chelo García Cortés han protagonitzat un petit xoc a compte de la cuina, tal com es va veure ahir a la nit a l’'Última hora' de Telecinco.

Tot va passar quan Chelo estava fent el dinar juntament amb  Mónica Hoyos, mentre la tonadillera es limitava a contemplar l’escena sota l’ombra d’una palmera i a donar instruccions de tant en tant a les seves companyes. "Es creu que això és una cuina de veritat", es queixava la col·laboradora de 'Sálvame', al que l’exconcursant de 'GH VIP 6' responia: "Ella està allà asseguda com si fos...".

"¿Vinc i us ajudo una mica?", els va preguntar Omar Montes, que va rebre el beneplàcit de la seva exsogra. No obstant, ella va preferir continuar asseguda mentre continuava donant ordres: "Li has de donar l’esca pel costat". "Mira, Isabel, estem fent el que podem", va replicar Chelo, bastant molesta, a l’escoltar les paraules de la seva companya.

Notícies relacionades

Finalment, Isabel es va sentir amb forces per acostar-se fins a la improvisada cuina i va renyar Chelo: "Li has de passar l’esca per allà i no per sobre de l’arròs. Tot el que es passa per sobre cau, i ja mengem prou sorra". "Cadascú fa el que pot, ho ha passat per allà i no se n’ha adonat", va respondre Mónica per sortir en defensa de Chelo, que va preferir guardar silenci.

"Tampoc he dit res dolent", va assenyalar la cantant abans que la periodista reaccionés. "No passa res, però enteneu que si això estigués fet en condicions en comptes d’amb tanta pedra, la cuina estaria feta", va concloure sense que la tensió anés a més.