NO SERÀ EXPULSADA

'Supervivientes': Violeta guanya el duel contra Pantoja i es deslliura de la nominació

L'exconcursant de 'MYHYV' ha sigut la concursant que més recolzament ha rebut des de dijous

isabel-y-violeta

isabel-y-violeta

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La cerimònia de salvació va deixar aquest dimarts alguna sorpresa a  'Supervivientes: tierra de nadie'. Després de lliurar-se durant dues setmanes consecutives de la nominació, tot apuntava que Isabel Pantoja tornaria a ser la més avalada pel públic però no va ser així. La concursant afortunada va ser en aquesta ocasió Violeta, que no es podia creure la decisió de l’audiència.

Chelo García Cortés, Isabel Pantoja, Dakota i Violeta, les quatre nominades, es van col·locar a les ja conegudes plataformes situades al mig del mar per afrontar el veredicte dels espectadors. Lara Álvarez, destral en mà, va tallar en primer lloc la corda de Chelo i després va anar contra la de Dakota, que no va ocultar el seu emprenyament. "¡Tia, però ves amb compte!", li va etzibar de males formes la concursant a la presentadora.

Notícies relacionades

En el duel final entre Violeta i Pantoja, Lara va tallar la corda de la cançonetista i va provocar sorpresa al plató i a la mateixa illa, on la 'viceversa' no donava crèdit: "¡No m’ho puc creure!". Després, es va llançar als braços de Fabio per celebrar la seva victòria en aquesta batalla, una de les més importants de l’edició al ser a la corda fluixa concursants que compten amb un fort recolzament. 

D’aquesta forma, Chelo, Isabel o Dakota seran expulsades aquest mateix dijous, però l’elegida tindrà una segona oportunitat per batre’s en duel amb Carlos Lozano al palafit.