PRESENTAT PER ROBERTO LLEIAL

Pablo Ibáñez ('L'home de negre') fitxa com a col·laborador de 'Vaya crack', el nou concurs de TVE

Lògica, música, habilitat social, habilitat física, llenguatge i agudesa visual són les sis categories a les quals s'enfrontaran els concursants

hombre-negro

hombre-negro

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

TVE va revelant nova informació de 'Vaya crack', el seu nou concurs presentat per Roberto Leal que buscarà participants que reuneixin intel·ligència, rapidesa i habilitat per sotmetre’s a diferents proves tant físiques com intel·lectuals. El comunicador andalús no estarà sol en aquest nou projecte, ja que també hi haurà com a col·laboradorPablo Ibáñez, conegut per molts com 'L’home de negre'.

El que va ser un dels integrants més icònics d’ 'El hormiguero', programa que va abandonar a començaments del 2017, es tornarà a posar davant de les càmeres de TVE per exercir un paper del qual encara no n’han transcendit més detalls. L’encarregada d’anunciar el seu fitxatge ha sigut María Escario, directora de comunicació de la Corporació pública, amb un missatge en el seu compte de Twitter.

Després de la seva sortida del programa de Pablo Motos, Ibáñez va tornar a la televisió un any més tard com a col·laborador d’'Hora punta' a La 1. A més, el maig del 2018 es va unir a l’elenc de concursants de 'Bailando con las estrellas’,convertint-se en el cinquè expulsat de l’edició. Més enllà de la seva feina a la petita pantalla, mostra la seva cara més solidària com a president d’honor de Juegaterapia, coneguda fundació que ajuda nens malalts de càncer.

Així és 'Vaya crack'

Notícies relacionades

Produït per Globomedia, ‘Vaya crack’ és un concurs en el qual no és més intel·ligent qui més sap. Lògica, música, habilitat social, habilitat física, llenguatge i agudesa visual són les sis “intel·ligències” o categories en què es divideixen les proves que hauran d’afrontar els concursants.

'Vaya crack' està basat en 'Canada’s smartest person', un format original de Media Headquarters desenvolupat per a la CBC, la televisió pública canadenca, on va per la seva tercera emissió. També s’ha emès a TRT, canal públic de Turquia, i a El Trece de l’Argentina.

Temes:

TVE