TROBADA CASUAL

Anabel Pantoja després de conèixer Paolo Vasile: "El coneixia de buscar-lo a Google"

La col·laboradora de 'Sálvame' va conèixer el cap de Mediaset España de casualitat a un restaurant i la seva reacció va ser d'allò més sorprenent

pantoja-vasile

pantoja-vasile

1
Es llegeix en minuts
Adrià Gallego

Paolo Vasile i un dels membres del clan Pantoja es veuen per primera vegada cara a cara. Jorge Javier Vázquez explica al seu blog de Lecturas com va ser la primera trobadad’Anabel Pantoja  i el conseller delegat de Mediaset España.

Notícies relacionades

Va ser a un restaurant, quan el presentador, la neboda d’Isabel Pantoja i Mila Ximénez celebraven l’aniversari d’aquesta última amb un sopar. "Al cap de poca estona d’asseure’ns, apareix Paolo Vasile, el nostre cap de Mediaset”, explica el presentador al blog. A més detalla que Vasile anava a sopar amb Ana Rosa Quintana i el seu marit, i que la trobada al mateix restaurant va ser causal.

"Vam intercanviar rialles amb ell, i Anabel Pantoja, en una ostentació de sinceritat, el deixa anar tot entregada: '¡Ai, que simpàtic és vostè! ¡Me l’imaginava molt més seriós! Com que només el coneixia d’haver-lo buscat a Google”,relata el comunicador de Badalona. Jorge Javier creu que “Anabel és més naïf que un còmic”, però pensa que precisament “allà hi ha part de la seva gràcia”.