PER SUBSTITUIR EMMA GARCÍA

Sandra Barneda torna a Telecinco per presentar 'Viva la vida' a l'estiu

La comunicadora es posarà al capdavant de l'espai vespertí durant els mesos estivals

sandra-barneda

sandra-barneda

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Després d’estar uns mesos allunyada de la televisió, Sandra Barneda tornarà molt aviat a Telecinco. La presentadora serà l’encarregada de substituir a l’estiu Emma García al capdavant de 'Viva la vida', ja que la cadena ha decidit no donar descans al format i es mantindrà en emissió durant els mesos estivals tant dissabte com diumenge.  

D’aquesta manera, la comunicadora tornarà al mitjà televisiu després de la seva absència dels debats de 'GH Duo' i de 'Supervivientes', funció que ha exercit Jordi González en els dos ‘realities’. L’últim projecte de Barneda a Mediaset va ser el debat dominical de la sisena edició de 'GH VIP 6', que va finalitzar el desembre de l’any 2018.

Notícies relacionades

Segons avança ‘La Vanguardia’, de moment es desconeixen les dates en les quals la presentadora agafarà el relleu d’Emma García al capdavant de 'Viva la vida'. La substitució es durà a terme com a mínim durant un mes i mig, previsiblement des de mitjans de juliol fins a finals d’agost.

Malgrat els rumors, Sandra Barneda va negar fa unes setmanes qualsevol tipus de mala relació amb el grup de Paolo Vasile i el temps li ha donat la raó. “No hi ha cap veto, la meva relació amb Mediaset és meravellosa”,va assenyalar la periodista en la presentació de l’espot “Que l’asma no et pari” sobre la conscienciació social d’aquesta malaltia crònica.