A 'VIVA LA VIDA'

Carmen Borrego respon a Jorge Javier després de les seves dures paraules: "Em van saltar les llàgrimes"

El presentador va dir "trastocada" i "injusta" a la germana de Terelu Campos 'Sábado Deluxe'

carmen-borrego

carmen-borrego

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Dissabte passat,Terelu Campos va finalitzar la seva etapa professional en l’univers 'Sálvame' concedint una entrevista davant de Jorge Javier Vázquez i diversos col·laboradors del 'Deluxe'. Un dels moments que més ha fet parlar va arribar quan el presentador va carregar contra Carmen Borrego, que hores abans s’havia assegut a 'Viva la vida' per fer una crítica a l’espai de ‘La fábrica de la tele’ i els seus excompanys.

"Flac favor t’ha fet", va començar dient-li Jorge Javier a Terelu després de posar-li un fragment de la intervenció de la seva germana. "El silenci l’hauria afavorit. Són declaracions pròpies d’una senyora trastocada i injusta [...] són molt injustes, són per aixecar-se i fotre-li hòsties fins al cel del paladar. No mesura el que diu", va assegurar el comunicador, visiblement molest per les paraules de Borrego.

Diumenge a la tarda, la menor de les Campos va prendre el torn de rèplica en el programa d’Emma García, on ara col·labora. "Em fa pena, em provoca tristesa", va reconèixer al veure les dures paraules que li va dedicar Jorge Javier. "Sempre he tingut, i penso continuar tenint, una bona relació amb el Jorge. Els amics han de dir les coses com les pensen", va afegir abans d’ampliar les seves impressions sobre el missatge.

Carmen: "No m’ho esperava, del Jorge Javier"

Notícies relacionades

"Em quedaré amb la part bona del missatge, però se li n’ha anat un pelet la mà", va assenyalar Carmen, que va confessar que no va poder evitar el plor al veure el 'Deluxe': "Ahir a la nit em van saltar les llàgrimes. No m’ho esperava, d’ell, l’admiro professionalment i sempre li he tingut afecte". "Això no implica que deixi de tenir aquesta relació amb ell, almenys per la meva part", va tornar a recalcar.

Respecte a la reacció de Terelu, que va preferir guardar silenci, Carmen ho té clar: "Som molt diferents. Estic convençuda que si soc jo la que està asseguda allà, o agafo la porta i me’n vaig o potser ha de venir fins i tot la Policia al plató". "La Terelu és molt més prudent que jo, no s’espera que el Jorge, que sap que ens té estima, digui això", va concloure l’exconcursant de 'Sálvame Okupa'.