VISITA 'EL HORMIGUERO'

L'anècdota d'Iñaki Gabilondo amb Enrique Iglesias: "Va cometre una falta de professionalitat"

El periodista també va xerrar amb Pablo Motos sobre les eleccions d'aquest diumenge

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

'El hormiguero' va comptar aquest dijous amb un convidat de luxe. Iñaki Gabilondo, un dels periodistes més importants i reconeguts del nostre país, va acudir a divertir-se al format d’Antena 3 per presentar la nova temporada de 'Cuando ya no esté', el programa que condueix a #0. Durant el seu pas per l’espai de Pablo Motos, va aprofitar per recordar una anècdota amb Enrique Iglesias.

"¿Alguna vegada l’ha plantat un entrevistat?", li va preguntar una de les formigues a Gabilondo, donant peu que expliqués el tens episodi que va viure amb el cantant. "Vaig tenir un petit problema amb el fill de Julio Iglesias, amb l’Enrique (...) Havia de venir a la ràdio quan havia començat a tenir notorietat. El vam citar les 11 i la criatura no va aparèixer fins a les 11:45", va assegurar el comunicador entre rialles.

Després de saludar l’equip "amb una facilitat espectacular", Gabilondo es va dirigir a Iglesias amb una frase contundent: "Te’n pots anar per on has vingut (...) I digues-li al teu pare que t’ensenyi a ser un professional". "Va cometre una falta de professionalitat màxima que Julio Iglesias o Raphael mai s’haguessin permès", va relatar el convidat de Pablo Motos, que va deixar clar que possiblement "ell no en tenia ni idea, el portaven i se l'emportaven".

Sobre les eleccions: "Els partits tenen por"

Notícies relacionades

Durant la seva entrevista en 'El hormiguero', Gabilondo també va parlar sobre la importància de les eleccions de diumenge: "Tots els partits estan fent els seus càlculs plens de por per si no es produeix una mobilització suficient. Tots semblen necessitar-la. Cada un la demana pel seu interès específic, jo la demano per l’interès general".

"Seria molt bo que hi hagués una alta participació i, sobretot, que la dada de les europees vingués carregada, perquè sembla que no importen gens i importen molt", va assenyalar el periodista per fer una crida a les urnes.

Temes:

El hormiguero