EN EL DEBAT DE TELEMADRID

La reacció viral de Manuela Carmena al discurs de Silvia Saavedra sobre la contaminació

La cara de l'alcaldessa de Madrid a l'escoltar les paraules de la representant de Ciutadans va ser molt comentada pels espectadors

manuela-carmena

manuela-carmena

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

A quatre dies de les eleccions municipals, Telemadrid va emetre ahir a la nit en horari de màxima audiència el seu debat amb els candidats a l’alcaldia de Madrid. Més enllà de les propostes de cadascun dels representants dels principals partits polítics per captar vots, la trobada va deixar algun gran moment per recordar que s’han convertit en autèntics mems per als usuaris de les xarxes socials.

Una de les grans protagonistes de la nit va ser Silvia Saavedra, que va substituir Begoña Villacís en representació de Ciutadans. A més de mostrar un cartell de Lenin al revés pel que es va convertir en l’objectiu de les mofes dels tuitaires, la número tres del partit taronja va pronunciar un discurs en contra de Madrid Central mentre les càmeres captaven la reacció de l’actual alcaldessa i candidata de Más Madrid, Manuela Carmena, el rostre de la qual era un poema que ràpidament es va convertir en viral.

Notícies relacionades

“Genera un efecte frontera, molts veïns de Chamberí, Retiro o Arganzuela estan veient com les seves estacions de contaminació van pujant nivells, nivells de nitrogen. Es va perjudicant de forma continuada la salut dels madrilenys d’aquests barris”, assegurava una nerviosa Saavedra mentre mostrava un mapa que assenyalava amb punts vermells les zones de què parlava.

A més de destacar que el discurs de la representant de Ciutadans havia sigut poc convincent, els espectadors que seguien el debat i que compartien les seves impressions a les xarxes socials també van reparar en la cara de Carmena que va representar la de molts.