XARXES SOCIALS

Rostres de la televisió i la política s'acomiaden de Punset: "Va fer senzill el que és complex"

Twitter s'ha omplert de missatges en honor al divulgador científic després de conèixer-se la seva mort

punset-2

punset-2

3
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La mort d’Eduard Punset d’Eduard Punset  als 82 anys s’ha situat com una de les notícies més comentades del dia. Com era d’esperar, les xarxes socials s’han convertit en un espai en què els usuaris, tant anònims com coneguts, lamenten amb els seus missatges la mort del divulgador científic i envien el condol als seus familiars.

Rostres molt coneguts de la televisió i la política s’han pronunciat sobre la mort de l’escriptor, com és el cas de Pedro Sánchez. El president del Govern destaca que Punset es va dedicar la major part de la seva vida “a ensenyar als altres tot el que sabia”, fent referència al seu mític ‘Redes’: “Va fer senzill el que és complex, ens va acostar la ciència”.

Notícies relacionades

Albert Rivera, líder de Ciutadans; Pablo Iglesias, secretari general de Podem; Pedro Duque, ministre de Ciència, i Inés Arrimadas i Toni Cantó, diputats del partit taronja, també s’han acomiadat de Punset en els seus comptes de Twitter. L’alcaldessa de Madrid, Manuela Carmena, li dona les gràcies a Punset “pel coneixement, la lucidesa i la immensa bondat" que ens ha deixat. 

Els comptes de RTVE, per la seva part, també han retut homenatge a Punset recordant el naixement de ‘Redes’,el mític programa que es va mantenir 18 anys en antena acostant la ciència als espectadors.