CONVIDAT ESTEL·LAR

El regal de Will Smith a Pablo Motos pels 2.000 programes d''El hormiguero'

El presentador també va tenir un detall molt especial amb l'actor durant l'entrevista, gravada en un dels estudis de la BBC a Londres

will-smith

will-smith

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘El hormiguero’ va celebrar ahir a la nit a Antena 3 els seus 2.000 programes amb un convidat de luxe. Will Smith, que a finals de mes estrenarà la versió en acció real del clàssic ‘Aladdín’ posant-se wn la pell del Geni de la làmpara, va tornar al programa presentat per Pablo Motos per participar en una entrega que va ser gravada fa unes setmanes a l’estudi 1 de la BBC a Londres.

Com era d’esperar, l’actor va mostrar la seva complicitat amb el presentador i va voler fer-li un regal. “Per celebrar els 2.000 programes, vull convidar-te a Los Angeles perquè gravis un programa d’‘El hormiguero’ allà”,va revelar Smith mentre el públic arrencava a aplaudir al mateix temps que Motos es quedava sense paraules. “Per a la meva pròxima pel·lícula vull portar tot el teu equip a Los Angeles”, va afirmar el convidat, provocant que el presentador d’Antena 3 fes salts d’alegria.

Notícies relacionades

Aquest no va ser l’únic regal de la nit, ja que Motos també va tenir un detall amb Smith. El presentador li va entregaruna guitarra espanyola, 100% feta a mà i amb el seu nom gravat. “El més interessant és que l’han estat fent durant mesos de la forma tradicional, i les fustes que han utilitzat ja no es poden comprar . Són dels avis dels avis dels fabricants d’ara, que les tenien guardades”, va explicar.

Al llarg de la nit, el programa va recordar que Will Smith va ser el primer convidat internacional a visitar el seu plató, i això va fer que altres estrelles mundials s’animessin a participar en el format espanyol. Tal com Motos va reconèixer, ‘El hormiguero’ “va canviar” arran de la visita de Smith, que s’ha convertit en un dels seus amulets. “Tu ets el meu geni de la làmpara”, va dir fent broma el comunicador.