MOLT SORPRESA

'First dates': Una noia no dona crèdit al conèixer el passat de la seva cita com a actor porno

L'Álvaro va reconèixer davant la Paula que en el passat ha gravat cine per a adults

first-dates

first-dates

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Pel restaurant de ‘First dates’ hi van passar ahir a la nit un nou grup de solters amb la intenció de trobar l’amor. Una de les parelles va estar formada per Álvaro i la Paula, que van mantenir una cita en la qual va sortir a col·lació el tema del sexe. Una situació que va incomodar la noia, ja que, tal com va reconèixer, no li agrada parlar d’“aquestes coses”.

“M’agrada molt el BDSM, el sado,”va assegurar l’Álvaro per a sorpresa de la seva companya de taula: “¿Què? No sé què és això”. “És la dominació i totes aquestes coses”, va explicar mentre la Paula reaccionava amb una rialla: “¿T’agrada això? ¿Com a '50 ombres d’en Grey' o una cosa així? A mi directament no m’agrada gens”. 

Paula: "M’estic quedant boja"

Notícies relacionades

“És una mica tema tabú per a ella, i jo soc un noi molt obert en aquest sentit. Li puc ensenyar a veure que és un joc, res més”, va comentar l’Álvaro davant de les càmeres del programa. “M’agradaria ensenyar-li a practicar sexe perquè és una cosa divertida i preciosa, és la forma que té una parella per expressar que s’estima”, va afegir.

Però el més sorprenent per a la Paula encara estava per arribar, quan l’Álvaro va revelar que en el passat va gravar “cine per a adults” durant sis mesos. “¿De veritat?”, va preguntar ella sense donar crèdit. “Sempre m’ha agradat”, va assenyalar ell abans que la noia assegurés que s’estava “quedant boja”:"¿I a tu això no et fa vergonya?”. “No, m’agradava”, va concloure l’Álvaro.

Temes:

First dates