NO AGUANTA MÉS

Isabel Pantoja, decidida a abandonar 'Supervivientes': "El meu temps aquí ha acabat"

La cançonetista es va ensorrar ahir a la nit durant l'emissió del debat 'Conexión Honduras'

pantoja

pantoja

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Malgrat la trucada de recolzament que va rebre dijous passat per part de Kiko Rivera, Isabel Pantoja ha tornat a ensorrar-se a ‘Supervivientes’ i ha compartit durant el debat d’aquest diumenge la seva intenció d’abandonar el concurs. “El meu temps aquí ha acabat i desitjo tornar a casa meva, ho sento per l’audiència i per la meva família però no puc estar més així”, ha assegurat entre llàgrimes.

Des del plató, Jordi González ha intentat que la concursant reflexionés i l’ha animat a quedar-se, com a mínim, fins a la gala del pròxim dijous. No obstant, la cançonetista no ha entrat en raó i ha reconegut que l’aventura està podent amb ella. “He sigut molt valenta per a moltes coses”,ha volgut deixar clar Pantoja abans de reconèixer que “per a això no”.

Notícies relacionades

Per la seva part, el presentador ha insistit que es quedi fins a la gala capitanejada per Jorge Javier Vázquez a causa de la seva condició com a nominada, ja que si l’audiència l’expulsa s’estalviaria el sobtat abandonament. Finalment, l’artista ha entrat en raó i ha optat per aguantar uns dies més per conèixer si el públic vol que segueixi a l’illa o si, al contrari, decideix posar punt final a la seva aventura. 

Aquest dijous, Isabel Pantoja s’enfronta per primera vegada a l’expulsió. A més de la cançonetista, els que també es troben a la corda fluixa són Albert, Carlos Lozano i Chelo García Cortés.