EXCLUSIVA YOTELE

David Amor i Raúl Cano completen l'equip de presentadors de '¿Juegas o qué?' a TVE

S'afegeixen a Adriana Abenia, Manu Sánchez, Leonor Lavado i Luis Larrodera. Els sis jugaran fora dels platós en aquest format britànic previst per a les tardes d'estiu de La 1

david-amor-y-raul-cano

david-amor-y-raul-cano

1
Es llegeix en minuts
Ricky García

TVE ja ha completat el quadro de presentadors de ‘¿Juegas o qué?’. La cadena pública ha contractat l’humorista David Amor, que se suma a l’actor Raúl Cano al nou concurs de carrer que, previsiblement, s’estrenarà a les tardes de La 1 aquest estiu, segons ha conegut en exclusiva YOTELE.

Tots dos s’uniran a Adriana Abenia i Manu SánchezAdriana Abenia Manu Sánchez, avançats en exclusiva per aquest portal juntament amb totes les dades del format dijous passat i a Leonor Lavado i Luis Larrodera, fitxatges que també va explicar YOTELE en exclusiva divendres.

David Amor és un personatge molt conegut per als espectadors des de la seva participació en ‘El club del chiste’ d’Antena 3. Posteriorment va participar en la comèdia de Cuatro ‘Gym Tony’ i va ser concursant en la sisena edició de‘Tu cara me suena’. D’altra banda, Raúl Cano ha participat com a intèrpret en comèdies com ‘La que se avecina’ o ‘La tira’ (laSexta) i en programes d’entreteniment com ‘La hora de José Mota’.

Els sis comunicadors desafiaran els ciutadans de diferents punts d’Espanya, sempre en exteriors, en qualsevol moment i al lloc menys previsible. Segons la informació a què ha tingut accés aquest portal, cada presentador/reporter gravarà de manera independent i no arribaran a interactuar entre si en cap moment.

Notícies relacionades

‘¿Juegas o qué?’ és l’adaptació de ‘Ready or not’, un format de la BBC que es va emetre el 2018. Recorda en la seva essència altres concursos gravats íntegrament fora dels platós com ‘Lo sabe, no lo sabe’, presentat per Juanra Bonet a Cuatro o ‘Hazlo por mil’,la versió presentada per Ares Teixidó i Jimeno a Telemadrid, tot i que tot fa indicar que existiran diferències amb la nova aposta de TVE.

Les gravacions de l’espai començaran de manera imminent amb l’objectiu d’estar llest per emetre’s a començaments d’aquest estiu que ve. La cadena pública té previst situar ‘¿Juegas o qué?’ a la franja de tarda, tot i que la decisió no és definitiva i podria canviar.

Temes:

TVE