COMENTARI DESAFORTUNAT

Dakota esclata a 'Supervivientes' per un dur atac de Jorge Javier "¿Perdona? ¡No et passis!"

El presentador va indignar la concursant al recordar el seu polèmic pas per 'Hermano mayor'

dakota

dakota

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘Supervivientes’va viure ahir a la nit una gala trepidant marcada per la reaparició de les Azúcar Moreno, que es van enfrontar a la dura reacció d’un enfadat Jorge Javier Vázquez per haver abandonat l’illa voluntàriament. “Porto 20 anys de professió i mai m’havia trobat una cosa així", va assegurar el presentador, que es va convertir en el protagonista d’una altra de les topades més comentades de la nit, en aquest cas amb Dakota.

Quan la noia es disposava a nominar, va aprofitar per mostrar el seu descontentament pels suposats privilegis aIsabel Pantoja, que va tenir l’oportunitat de parlar ambel seu fill. “No em sembla bé que una persona parli amb l’exterior i els altres no”, va assegurar Dakota sense tallar-se. El que no sabia és que ella també podria parlar amb el seu pare, però Jorge Javier va canviar d’opinió: “Per llesta et quedes amb les ganes”.

Notícies relacionades

El presentador, molt emprenyat pels “numerets” de Dakota, es va trobar amb la seva rèplica: "És que jo dic el que no veig bé, ho faig sempre (...) no és normal". “Porto 20 anys fent televisió i ¿m’explicarà a mi una nena el que he de fer?”,es va preguntar Jorge Javier abans de fer un comentari desafortunat que va fer esclatar la concursant.

“Amb els merders que els muntaves a ‘Hermano mayor’ i ara vols parlar amb els teus pares”, va dir el presentador fent referència al polèmic pas de Dakota pel desaparegut programa de Cuatro. “¿Perdona? Això ja ha passat, no et passis, que totes les persones tenen dret a canviar,”li va etzibar Dakota mentre rebia el recolzament del plató en forma d’aplaudiments.