¿TORNARÀ AL PROGRAMA?

'Sálvame' juga amb la possible tornada de Rosa Benito i els col·laboradors es posicionen

L'excunyada de Rocío Jurado va reaparèixer dissabte passat al plató del 'Deluxe'

rosa-benito

rosa-benito

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La reaparició de Rosa Benito Rosa Benito dissabte passat en el ‘Deluxe’ continua generant reaccions. Tot i que la guanyadora de ‘Supervivientes 2011’ va assegurar que li fa “por” tornar a la versió diària de ‘Sálvame’,el programa vespertí va jugar durant la tarda d’aquest dilluns amb la possibilitat que torni a incorporar-se al planter de tertulians dos anys després de la seva sortida.

Paz Padilla va voler conèixer si als col·laboradors els agradaria tenir de nou com a companya l’excunyada de Rocío Jurado. “L’he trobat a faltar i sí que m’agradaria que tornés”, va assegurar Lydia Lozano. Una opinió diferent va mostrar Kike Calleja: “No l’he trobat a faltar, tampoc té coses per vendre per parlar de la seva vida. Sé que no vol anar als platós per parlar de temes personals, només de ‘realities’. M’és igual que vingui o que no”.

“Em va fer molta alegria veure la Rosa dissabte”, va reconèixer Anabel Pantoja abans d’afirmar que sí que li agradaria que tornés a ‘Sálvame’. “Crec que ha perdut l’energia que tenia i ha de tornar a creure en ella. La vaig veure tallada, emocionada per veure’ns, però la distància i el temps han passat factura”, va explicar Gema López, que igual com Belén Esteban i Mila Ximénez, es va mostrar a favor de la seva tornada.

Notícies relacionades

“M’alegro que totes les persones que necessitin treballar, estiguin treballant. Si la Rosa no vol explicar coses de la seva vida ho entenc, però va guanyar ‘Supervivientes’ i està capacitada per venir a qualsevol debat sobre el programa. Tot i que m’hagi distanciat d’ella, hem tingut més coses bones que dolentes i si vingués estaria encantada”, va comentar la de Paracuellos davant dels aplaudiments del públic.

Antonio Tejado: "Em resulta indiferent"

Una de les reaccions més esperades era lad’Antonio Tejado, que ha sigut un dels enemics de Rosa Benito per la seva tempestuosa relació amb la filla d’aquesta, Chayo Mohedano. “No la trobo a faltar però em resulta indiferent”, va assegurar l’exconcursant de ‘GH Dúo’ abans de raonar la seva resposta: “Faria la meva feina com cada dia, no soc ningú per intentar que algú no treballi. M’és igual qui hi sigui”.

Temes:

Sálvame