FOTOGALERIA

Miki desfila per la catifa taronja de la Welcome Party de Eurovisión 2019

El representant espanyol i els seus ballarins van atendre els mitjans de comunicació a la festa d'inauguració del Festival

miki

miki

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Tel Aviv va donar el tret de sortida a Eurovisió 2019 durant la tarda d’aquest diumenge amb la celebració de la Welcome Party, a la qual hi van acudir els capdavanters dels 41 països que competiran per fer-se amb el cobejat micròfon de vidre durant la gran final d’aquest dissabte 18 de maig.

Per la catifa taronja ubicada a la plaça Habima també hi va desfilar Miki juntament amb el seus cinc ballarins, demostrant la seva simpatia amb els periodistes europeus que van cobrir l’esdeveniment. A més de fer-se ‘selfies’ amb els fans, el barceloní va entonar 'La venda' per a tots aquells que es van acostar a l’esdeveniment. 

Miki i els seus ballarins posen al ‘photocall’ de la Welcome Party d’Eurovisió. / RTVE

Notícies relacionades

Segons informa RTVE, prestigiosos mitjans com la BBC, NDR, Kan, ORF o YLE es van interessar a obtenir unes paraules del representant espanyol, que aquell mateix matí va realitzar el seu segon assaig sobre l’escenari d’Eurovisió. Durant la primera semifinal d’aquest dimarts, els espectadors podran veure en directe un avançament d’un minut de durada de l’actuació de Miki i els seus acompanyants: Fran, Miki, Ernesto, Mery, María i la marioneta batejada com a Paco.

En l’esdeveniment, que va ser retransmès en directe per a tots els eurofans a través de Youtube, també hi van ser presents l’alcalde de Tel Aviv, Ron Huldai; i Jon Ola Sand, supervisor executiu del Festival d’Eurovisió de la UER. Tampoc es van perdre la cita Netta, guanyadora de la passada edició del certamen amb l’exitosa ‘Toy’; i Dana International, vencedora l’any 1998 amb la inoblidable ‘Diva’.

L’intèrpret de 'La venda' atén els mitjans a la catifa taronja. / RTVE

Miki xerra amb els mitjans de comunicació europeus a la gran festa d’Eurovisió. / RTVE

Dana International va ser una de les convidades estel·lars a la festa. / RTVE

Els 41 representants es van reunir en la Welcome Party celebrada a Israel. / RTVE