BONES SENSACIONS

Millores de realització en el segon assaig d'un emocionat Miki a Eurovisió

miki-ensayo

miki-ensayo

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Miki ha tornat a pujar-se aquest matí a l’escenarid’Eurovisió 2019 per assajar per segona vegada l’actuació amb què intentarà guanyar-se el favor dels espectadors el 18 de maig, data en què se celebrarà la gran final del Festival. Tot i que les sensacions després del primer assaig van ser molt positives, en aquesta segona presa de contacte s’han polit diversos aspectes de la realització perquè el resultat final sigui el millor possible.

RTVE informa que Fokas Evangelinos, el director de la sorprenent posada en escena de la candidatura espanyola, ha treballat per a “ajustar el moviment de les càmeres i millorar enquadraments”. També hi ha hagut millores quant a l’entrada i la il·luminació de Paco, la gran marioneta de tres metres d’altura que simbolitza la societat opressora i que mou Fran Coem, un dels ballarins.

   Segon assaig complet de Miki a Tel Aviv Segon assaig complet de Miki a Tel Aviv

Notícies relacionades

La delegació espanyola també destaca el nivell vocal de Miki, que ha estat ple d’energia i “perfecte” en aquest segon assaig. “Estem treballant molt, no només a l’escenari sinó també a l’hotel i al camerino. Això es nota, ha millorat”, ha expressat Mamen Márquez, que s’ha mostrat molt emocionada, igual que el mateix Miki, pels bons resultats que s’estan veient sobre l’escenari d’Eurovisió després de diversos mesos de treball. 

(En elaboració)