PRESENT AL PARTIT

El cafè de 'Joc de trons' també es cola a l'NBA i desencadena les rialles d'Emilia Clarke

La mascota dels Houston Rockets es va agenollar davant de l'actriu, que estava disfrutant del partit a peu de pista

emilia-clarke

emilia-clarke

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

El cafè que es va colar en un pla del quart episodi de la temporada final de ‘Joc de trons’ continua fent parlar. Ahir a la nit, la mascota dels Houston Rockets va aprofitar que Emilia Clarke estava presenciant el partit de l’NBA entre l’equip de Texas i els Golden States Warriors per fer broma sobre l’error colossal que es va produir a l’aclamada ficció d’HBO.

Clutch, nom de la mascota, va començar a passejar-se per la pista en un dels descansos mentre portava un cafè a la mà. Quan va topar amb l’actriu que interpreta Daenerys Targaryen, la seva “sorpresa” va provocar que el got li caigués de les mans. Tot seguit, es va agenollar davant d’una Clarke que no va poder contenir el riure pel gag mentre s’emportava les mans a la cara.

Notícies relacionades

“Mireu qui és aquí, ¡la Mare de Dracs!”,va exclamar llavors l’‘speaker’ del partit mentre a la pantalla apareixia un rètol amb el nom de l’actriu i la llarga llista de títols que ostenta el seu personatge a ‘Joc de trons’. Després Clutch es va acostar a Clarke, enrojolada pel moment que estava protagonitzant, per besar-li la mà.

El final de ‘Jocs de trons’, cada vegada més a prop

HBO Espanya emetrà durant la matinada de diumenge a dilluns el penúltim capítol de ‘Joc de trons’,en què tindrà lloc una de les batalles més esperades pels seguidors de la sèrie. Les tropes de Daenerys Targaryen s’enfrontaran a les de Cersei Lannister després dels tràgics esdeveniments de l’anterior episodi, que es va saldar amb la mort d’un dels personatges més volguts pels espectadors. 

Temes:

Joc de trons