AL COSTAT D'ALTRES ROSTRES DE LA CASA

Isabel Pantoja ja té foto al passadís de Mediaset i Jorge Javier Vázquez l'hi ensenya a 'Supervivientes'

La tonadillera ha passat a formar part del «passeig de les vanitats» al costat d'altres rostres del grup de comunicació

isabel-pantoja-2

isabel-pantoja-2

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Carlota Corredera va avisar durant la tarda d’ahir als espectadors de ‘Sálvame’ que passaria “una cosa molt grossa”. El programa vespertí va encebar durant tota la seva emissió una “decisió transcendental” presa per la cúpula de Mediaset que suposaria un dur revés per a la gran majoria de col·laboradors. Minuts després, tots ells van sortir al batejat com a “passadís de les vanitats” per comprovar de què es tractava.

La sorpresa no era ni més ni menys que la fotografia d’Isabel Pantoja  penjada al costat de la resta d’estrelles de Mediaset, amb motiu del fitxatge de la tonadillera pel grup de comunicació que l’ha portat a viatjar a Hondures com a concursant de ‘Supervivientes’.Precisament, durant l’emissió de la gala d’ahir, l’artista es va assabentar en directe que ja forma part del particular ‘passeig de la fama’ de Telecinco.

Notícies relacionades

“Abans d’anar-te’n et vull dir una cosa”, li va dir el presentador a Pantoja durant el seu torn de nominacions. “¿Que passa res?”, va preguntar ella amb to de preocupació, provocant que Jorge Javier li demanés que no es posés “folklòrica”. “Vull que miris atentament aquest monitor, perquè aquesta tarda ha passat un fet històric a Telecinco”,va afegir el comunicador mentre en pantalla es veia el retrat de la cantant.

“¡La imatge d’Isabel Pantoja ja està penjada al passadís de les vanitats!”, va exclamar Jorge Javier mentre la concursant de ‘Supervivientes’, sorpresa i emocionada, s’emportava les mans a la boca abans d’esclafir a aplaudir i donar les gràcies. “Coneixent-nos, ¿quant temps tardaràs a demanar que te la treguin?”,va dir de broma el presentador abans que l’artista s’acomiadés amb el seu ja mític: “¡Meravellós!”.