'NADIE SALE MAL'

Aitana posa data a l'estrena del seu nou single i mostra la seva portada

La jove artista publicarà en les pròximes setmanes el seu primer àlbum, 'Spoiler', en el qual inclourà nou temes inèdits i els cinc que va presentar en el seu epé

aitana

aitana

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Aitana Ocaña continua centrada en la seva carrera musical i en el llançament del seu primer àlbum: ‘Spoiler’.Per fer més curta l’espera, Universal Spain ha anunciat aquest divendres que el primer single del disc, titulat ‘Nada sale mal’,veurà la llum el pròxim 17 de maig. A més, ha revelat la imatge que servirà com a portada de l’esperat avançament.

El nou treball discogràfic de la jove artista comptarà amb un total de 14 cançons, i entre elles hi haurà inclosos els cinc temes que va presentar a ‘Tráiler’, l’epé que va llançar a finals de l’any passat: ‘Teléfono’, ‘Vas a quedarte’ ‘Popcorn’, ‘Mejor que tú’ i el ‘remix’ de ‘Teléfono’ en col·laboració amb Lele Pons. En total, el disc comptarà amb 9 temes inèdits. 

Notícies relacionades

A finals d’abril, Aitana va revelar alguns detalls de l’esperat àlbum que el seu exèrcit de fans està desitjant escoltar. En un missatge escrit a Twitter, va assegurar que tot i que ‘Spoiler’ al principi havia de tenir 15 cançons, una d’elles s’ha quedat a fora “per una sorpresa” que revelarà després de l’estiu.

La finalista d’‘OT 2017’, que ha estat de promoció a Mèxic, va donar una explicació al títol del disc durant la seva participació a Los 40 Stage a Barcelona: “L’anterior part es va dir ‘Tráiler’ perquè era un avançament del disc, i allà se’m va ocórrer la idea que la segona fos ‘Spoiler’, perquè és quan ho mostres tot. El tour es dirà ‘Play’”.