LLISTA COMPLETA

Aquestes són les sèries que arriben a Netflix al maig

L'espanyola 'Alta mar', 'The society' o 'Dead to me' són algunes de les estrenes del mes

netflix

netflix

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

En un mes en què totes les mirades estaran posades als últims capítols de ‘Joc de trons’, Netflix també estrenarà unes quantes sèries amb què intentarà atreure l’atenció dels seus subscriptors. El maig comença amb el llançament de la cinquena temporada de‘Los 100’ (dimecres 1) i amb l’estrena de ‘Dead to me’ (divendres 3), la seva nova sèrie original protagonitzada per Christina Applegate i Linda Cardellini.

Un dels llançaments més esperats de maig és el d’‘Alta mar’, la nova sèrie espanyola de la plataforma protagonitzada per Alejandra Onieva, Ivana Baquero i Jon Kortajarena que estarà disponible a partir del divendres 24. La primera temporada de ‘Tuca & Bertie’ (divendres 3), la quarta de ‘Lucifer’ (dimecres 8) o l’estrena d’‘Así nos ven’ (divendres 31) són altres de les novetats. 

‘Dead to me’ - Temporada 1 - 3 de maig

Christina Applegate interpreta Jan a ‘Dead to me’, una vídua molt sarcàstica que té per objectiu resoldre el misteriós assassinat del seu marit. En un grup de recolzament coneix Judy (Linda Cardellini), una dona optimista d’esperit lliure que també ha patit una pèrdua i que no és qui sembla ser.

‘The Society’ - Temporada 1 - 10 de maig

‘The Society’ mostra un grup d’adolescents que han sigut transportats misteriosament a una rèplica exacta del seu poble de Nova Anglaterra sense rastre dels seus pares. La seva nova llibertat serà divertida..., però també serà molt perillosa. Mentre lluiten per entendre el que ha passat i com tornar a casa, hauran d’establir un ordre i formar aliances si volen sobreviure.

‘Alta Mar’ - Temporada 1 - 24 de maig

Un grandiós transatlàntic ple de passatgers que viatgen d’Europa a Amèrica a la recerca d’un futur millor, dues germanes (Alejandra Onieva i Ivana Baquero) tan diferents com inseparables, un oficial ben plantat (Jon Kortajarena) que el destí ha ubicat al lloc equivocat; i un misteri per resoldre: l’assassinat d’una passatgera el nom de la qual no apareix en la llista de bord i que ningú recorda.

Dilema - Temporada 1 - 24 de maig

Protagonitzada per Renée Zellweger, el thriller contemporani ‘Dilema’ explora l’efecte dòmino que es genera quan inesperadament acceptes un tracte per realitzar coses que no eren dins dels plans establerts. La primera temporada se centra en una proposta irresistible i inesperada per part d’una misteriosa dona a dos recents casats sense diners de San Francisco.

Altres estrenes

‘Los 100’ - Temporada 5 - 1 de maig

‘Flinch’ - Temporada 1 - 1 de maig

‘Tuca & Bertie’ - Temporada 1 - 3 de maig

‘Lucifer’ - Temporada 4 - 8 de maig

‘Easy’ - Temporada 3 - 10 de maig

‘Revisions’ - Temporada 1 - 14 de maig

‘Nailed it’ - Temporada 3 - 17 de maig

‘Grand Designs’ - Temporada 10 i Temporada 11 - 22 de maig

‘Nola Darling’ - Temporada 2 - 24 de maig

‘Hyper hard-boiled gurmet report’ - Temporada 1 - 27 de maig

‘Así nos ven’ - Temporada 1 - 31 de maig

Notícies relacionades

‘100% Hotter: colección 1’ - 31 de maig

‘Chicas buenas’ - Temporada 2 - 31 de maig

Temes:

Netflix Sèries