DUEL EN 'PRIME TIME'

Antena 3 estrena 'La voz senior', el pròxim dimecres contra 'La que se avecina'

La nova versió del 'talent show', que comptarà amb quatre gales, s'enfrontarà a l'exitosa comèdia de Telecinco

la-voz-senior

la-voz-senior

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Antena 3 ja ha decidit quan estrenarà 'La voz senior'. La nova variant del ‘talent show’ internacional, protagonitzada per concursants que han assolit la tercera edat, arribarà a la franja del ‘prime time’ el pròxim 8 de maig a partir de les 22:45 hores. Amb aquest format, la cadena d’Atresmedia intentarà repetir l’èxit que ha aconseguit 'La voz' durant el primer trimestre de l’any.

'La voz senior' tindrà un dur rival a batre en la nit dels dimecres: 'La que se avecina'. L’onzena temporada de la sèrie de Telecinco es va estrenar el passat 24 d’abril amb un gran èxit d’audiència, fregant els 3,2 milions d’espectadors i un 22,6% de quota de pantalla. El capítol d’ahir va perdre prop de 600.000 seguidors, però va mantenir el lideratge amb un 18,8%.

Notícies relacionades

D’aquesta forma, el ‘talent show’ d’Antena 3 intentarà desbancar a 'La que se avecina' com el més vist dels dimecres, tot i que només s’enfrontaran durant quatre setmanes. Aquest és el nombre de gales amb què comptarà 'La voz senior'; en total, la cadena emetrà dues audicions a cegues, una entrega de batalles i una gran final en la qual coneixerem el guanyador de la primera edició. 

'La voz senior' comptarà amb David Bisbal, Pablo López, Paulina Rubio i Antonio Orozco com a ‘coaches’, mentre que Eva González tornarà a repetir com a mestra de cerimònies. En les batalles, tornaran a comptar amb l’ajuda de quatre assessors. Paulina ha triat Antonio Carmona, Bisbal tindrà l’assessorament de TomatitoDavid Bustamante torna al format com a assessor de Pablo i José Mercé serà l’assessor d’Orozco.

Temes:

La Voz