EXCLUSIVA YOTELE

Almudena Cid, el nou fitxatge olímpic de TVE per a 'Masterchef celebrity'

La seva participació en el 'talent' de cuina ja està confirmada. L'exgimnasta rítmica és un personatge molt conegut per les seves participacions televisives i per ser parella del presentador de Telecinco Christian Gálvez

almudena-cid-2

almudena-cid-2

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Ona Carbonell ja té relleu com a concursant olímpica a 'Masterchef celebrity'. La capitana de l’equip espanyol de natació sincronitzada i guanyadora de l’anterior edició del ‘talent’ de cuina de TVE passarà el testimoni a Almudena Cid, gimnasta rítmica fins al 2008 i participant en quatre Jocs Olímpics, segons ha conegut YOTELE en exclusiva.

L’esportista, molt popular també per les seves diferents intervencions televisives i per ser parella del presentador de Telecinco Christian Gálvez, ja ha tancat la seva participació en la quarta temporada de 'Masterchef Celebrity', que començarà les seves gravacions a començaments d’aquest mes de maig amb l’objectiu d’emetre’s a començaments de la pròxima tardor a La 1.

Almudena Cid se suma a un potent equip d’aspirants a ser els millors cuiners famosos entre els quals destaquen Tamara Falcó, Vicky Martín Berrocal, Juan Avellaneda, Ana Obregón, Miguel Ángel Rodríguez el Sevilla i Vicky Martín BerrocalJuan AvellanedaAna Obregónel SevillaYolanda Ramos, tots ells avançats en exclusiva per aquest portal. També hi participaran Félix Gómez i Ana Milán.

De professora i concursant a Cuatro i Telecinco a col·laboradora d’'El hormiguero'

Notícies relacionades

El currículum televisiu d’Almudena Cid és un dels més extensos i diversos. La seva participació al concurs de TVE se sumarà a nombroses entrevistes, reportatges i col·laboracions televisives, entre les quals destaca la seva tasca com a professora del fallit 'Circus' a Cuatro i com a copresentadora de 'Guerra de sesos’, que va emetre Telecinco amb Jesús Vázquez.

Com a conductora de programes d’entreteniment també va participar a 'Desafío 2016' a TVE amb  Jaime Algersuari. A més, ha sigut col·laboradora d’'El hormiguero' a Antena 3 i concursant a 'Desafío bajo cero', el ‘talent’ de patinatge artístic que va presentar Manel Fuentes a Telecinco el 2006 amb baixes dades d’audiència.

Temes:

Masterchef