ENGINY I HUMOR

Els mems de les eleccions generals 2019 s'acarnissen amb Pablo Casado

El fracàs del PP va donar lloc a la imaginació i la creativitat dels usuaris de les xarxes socials

soraya

soraya

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Les xarxes socials no van defraudar i es van omplir de divertits i enginyosos mems durant la nit de les eleccions generals 2019 que van donar la victòria al PSOE. El PP, per la seva banda, va perdre la meitat dels seus 137 diputats fins a quedar-se per sota dels 70, el pitjor resultat de la seva història. Per aquesta raó es va convertir en el principal protagonista de les creacions dels usuaris, que van trobar una mina en la derrota de Pablo Casado.

Notícies relacionades

Molts tuiters van recordarSoraya Sáenz de Santamaría mentre avançava l’escrutini, la qual cosa va donar peu a què l’exvicepresidenta tornés a estar en boca de tothom per la gran quantitat de mems que va inspirar. Algunes escenes de ‘Joc de trons’ i de'Los Simpson' també van servir per retratar la patacada del PP de molt sentit de l’humor.

Albert Rivera tampoc es va deslliurar de l’enginy dels usuaris de la xarxa social de l’ocell blau, que també van fer referència a la irrupció de Vox al Congrés dels diputats i a la compareixença del seu líder, Santiago Abascal, després del recompte de vots.