AMB XAVIER SARDÀ

'Juego de niños' recollirà el testimoni de 'Prodigios' dissabte a la nit

sarda-corbacho

sarda-corbacho

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

'Prodigios' va arribar ahir a la nit al final de la seva primera edició a TVE, que ja ha trobat substitut per al ‘talent show’ en el ‘prime time’ dels dissabtes. La primera cadena de la televisió pública estrenarà el pròxim 4 de maig a partir de les 22.00 hores ‘Juego de niños’,el mític programa que tornarà de la mà de Xavier Sardà.

Una renovada versió del concurs amb què el presentador va arribar a la popularitat fa 30 anys serà la nova aposta de La 1 dissabte a la nit, on competirà contra altres ofertes com ara'Sábado deluxe', 'La Sexta noche’ i el cine d’Antena 3 i Cuatro. 

A ‘Juego de niños’ els protagonistes tornaran a ser els més petits, que mostraran davant de l’audiència la seva particular visió de la realitat que els envolta. En la versió original, els concursants havien d’endevinar una paraula a través de les pistes que els donava un grup de nens. 

Una llarga llista de convidats

Notícies relacionades

Cada setmana, dos famosos acudiran al programa per donar el seu premi a una bona causa i competir pel preuat Gallifante. Berto Romero, Miguel Ángel Muñoz, Àngel Llàcer, Marta Hazas, Boris Izaguirre, el Sevilla, Eduardo Casanova, Edu Soto, Carlos Latre, Ana Guerra, Alfred, Alejo Sauras, Alaska, Miki i Francis Lorenzo, entre altres, intentaran encertar les definicions dels nens i aportaran vivències personals de la seva pròpia infància.

"Torno amb un ‘Juego de niños’ adaptat al segle XXI. Un nou ‘Juego de niños’ amb més proves, més humor, més espectacle i... José Corbacho", va explicar el presentador quan es va confirmar la tornada del programa, que comptarà amb l’humorista i amb Juan Carlos Ortega com a col·laboradors.

Temes:

TVE