ANÀLISI

'Sálvame Okupa': ¿Com ha funcionat en audiències l'últim experiment de Telecinco?

Víctor Sandoval es va convertir durant la tarda de dilluns en el guanyador de la primera edició del 'reality'

salvame-okupa

salvame-okupa

2
Es llegeix en minuts
Sergio L. Merillas

'Sálvame Okupa' ja és història. El ‘reality show’ exprés protagonitzat pels col·laboradors del programa vespertí de Telecinco va arribar durant la tarda d’ahir a la seva frenètica final confirmant la seva gran acollida: un 19,4% i 1.974.000 espectadors van estar pendents de la versió 'taronja' del programa per conèixer el guanyador dels 6.000 euros de premi: Víctor Sandoval

Jutjant pels resultats dels programes que han fet connexions en directe amb la casa durant tot el cap de setmana, el balanç de l’últim experiment de Mediaset no pot ser més positiu. Els programes de Telecinco s’han abocat amb el concurs i s’han beneficiat de les seves trames, la qual cosa s’ha traduït en una notable millora de les seves dades d’audiència.

Fortes pujades per a 'Viva la vida' i 'Socialité'

És el cas de 'Viva la vida', que ha aconseguit agafar aire i remuntar la seva malmesa quota de pantalla gràcies a 'Sálvame Okupa'. En l’entrega de dissabte, el programa d’Emma García va anotar un 10,3% de ‘share’ amb 1.091.000 espectadors, mentre que en la de diumenge va firmar un 10,1% i 1.198.000. Tot i que no són dades espectaculars, va aconseguir pujar 1,9 i 1,8 punts, respectivament, en comparació amb la setmana anterior. 

Per la seva part, 'Socialité' també ha vist incrementada la seva audiència amb la seva minuciosa cobertura del ‘minireality’. Dissabte al matí va arribar a un 13,5% i 1.095.000 espectadors, sis dècimes més que set dies abans. Diumenge es va disparar a un 15,7% i 1.344.000 ambl’expulsió de Carmen Borrego, que va suposar una millora de 3,5 punts respecte al cap de setmana anterior. 

El plat fort del ‘reality’, amb permís de la final, va tenir lloc durant el ‘prime time’ de dissabte. El 'Deluxe' es va convertir en una gala especial 'Okupa' presentada per David Valldeperas i María Patiño. L’espai va ser seguit per 1.668.000 espectadors i un 15,4% de quota de pantalla i, curiosament, va ser l’únic programa que va perdre seguiment d’una setmana per a una altra, amb 78.000 fidels menys. 

Notícies relacionades

No obstant, 'Sábado Deluxe Okupa' va liderar amb comoditat la seva franja d’emissió. Tampoc li va anar gens malament a les connexions en directe emeses en ‘late night’ durant el cap de setmana. Divendres, un 12,9% i 560.000 espectadors van estar atents als llogaters, mentre que diumenge, després del debat final de 'GH Dúo', l’interès es va incrementar fins a un gran 19,3% i 665.000.

Un èxit a les xarxes socials

Més enllà dels números, la convivència entre els col·laboradors de 'Sálvame' ha generat una enorme conversa social i s’ha convertit en un dels temes més comentats a Twitter durant els últims dies, gràcies a la gran quantitat de grans moments que ens han regalat els 'okupes’. Per tant, no hi ha dubte que Telecinco tornarà a 'tancar' els seus col·laboradors en un futur. 

Temes:

Sálvame