FEBRE PER LA SÈRIE

Allau de queixes a HBO per la caiguda de la seva plataforma el dia de l'estrena de 'Joc de trons'

El servei de la companyia no hauria suportat l'alta demanda dels usuaris per l'última temporada de la sèrie

juego2

juego2

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

HBO Espanya s’ha convertit aquest matí en Trending topic després que molts usuaris hagin formulat la seva queixa per la caiguda del servei de la seva plataforma. Pel que sembla, la companyia no estava preparada per a l’alta demanda que ha suscitat l’estrena de l’última temporada de ‘Joc de trons’,per la qual cosa la seva pàgina web ha deixat de funcionar durant unes hores.

Tot i que molts espectadors van poder veure correctament l’arrencada de la nova temporada a l’hora de l’estrena (a les 2 de la matinada), els més matiners es van trobar alguns problemes per al seu visionament. A les 8.30 h la companyia donava les primeres explicacions: “Estem tenint certs problemes tècnics. Lamentem les molèsties. Treballem per solucionar-los al més aviat possible”.

Notícies relacionades

Al no solucionar-se, HBO tornava a emetre un missatge en la seva defensa i les dures crítiques al servei s’amuntegaven a la xarxa:“Quan vam dir que la Gran Guerra era aquí no ens referíem a aquest front en el camp de batalla. Demanem disculpes de nou. Aviat podreu disfrutar del que és vostre amb foc i sang”.

Finalment, i passades les 11 del matí, la plataforma donava per resolta l’avaria i tranquil·litzava els fans de la ficció, que fins i tot demanaven una indemnització: “La Gran Guerra ha atacat fort. Esperem que no torni a passar. El servei torna a funcionar amb normalitat i els nostres mestres i cavallers continuen vigilant la incidència. Ja podeu disfrutar de ‘Joc de trons’”.

Temes:

HBO