ABANDONA LA CASA

Anabel Pantoja expulsa Carmen Borrego de 'Sálvame Okupa', que ja té finalistes

La filla de María Teresa Campos s'ha quedat a les portes de la final, que se celebrarà durant la tarda d'aquest dilluns

carmen-borrego

carmen-borrego

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Carmen Borrego s’ha quedat fora de la final de 'Sálvame Okupa'. La concursant del ‘minireality’ de Telecinco, que es jugava la seva permanència a la casa davant Antonio Montero, ha sigut expulsada aquest matí durant l’emissió de 'Socialité'. L’encarregada de prendre aquesta decisió ha sigut Anabel Pantoja, la guanyadora del joc d’immunitat. 

D’aquesta forma, la germana de Terelu Campos ha abandonat Guadalix de la Sierra, on ha viscut una curta però intensa experiència. La concursant no s’ha sentit del tot còmoda durant el seu pas pel ‘reality’, on ahir a la nit va rebre una forta empastissada que va esgotar la seva paciència. "M’ha semblat cruel", va assegurar entre llàgrimes. 

Notícies relacionades

Després de la seva expulsió, Borrego ha assegurat que no té "por" de sortir a l’exterior, però sí que sent "respecte". "Quan un no està satisfet del treball que fa, té cert respecte. Sé com he de defensar-me si és que he de fer-ho. El concurs m’ha vingut gran", ha reconegut. 

La final, demà a 'Sálvame'

Els espectadors podran seguir la final de 'Sálvame Okupa' durant la tarda de demà dilluns a Telecinco. Víctor Sandoval, Belén Rodríguez, Antonio Montero, Gustavo González, Rafa Mora, Anabel Pantoja i Lydia Lozano són els candidats a alçar-se amb el maletí que conté els 6.000 euros de premi. 

Temes:

Sálvame