DE L'ANONIMAT ALS PLATÓS

La dona de Chelo García Cortés s'asseu per primera vegada al 'Sábado Deluxe'

Marta Roca s'enfrontarà a les preguntes dels col·laboradors de l'espai nocturn de Telecinco

sabado-deluxe

sabado-deluxe

1
Es llegeix en minuts
Sergio L. Merillas

Tot i que el nom de Marta Roca pot resultar desconegut per a molts espectadors,  era qüestió de temps que acabés seient en un plató de televisió. Es tracta de la dona de Chelo García Cortés, que trenca el seu silenci i s’asseu aquest 6 d’abril 'Sábado Deluxe', tal com ha confirmat 'Sálvame' aquest divendres a la tarda. 

Els col·laboradors del programa nocturn de Telecinco entrevistaran la parella de la coneguda periodista, que fa unes setmanes feia el salt al món de la premsa rosa al deixar fotografiar-se amb Chelo en actitud afectuosa. "Fa 30 anys que estic en silenci, però aquest dissabte al 'Deluxe' per fi em sentireu", avança Marta en una promoció. 

Chelo, emocionada: "És la dona més meravellosa"

'Sálvame' ha insistit durant tota la tardaen la notícia, i fins i tot ha sotmès Chelo García Cortés a una sessió d’acupuntura perquè se la prengués de la millor forma possible. No obstant, la col·laboradora ha assegurat que no té por de l’abans i el després que està a punt de produir-se pel que fa a la seva relació. 

Notícies relacionades

"S’ha de seguir i jo vaig cap endavant", ha afirmat Chelo, conscient del que suposa que la seva dona passi d’estar en un segon pla a situar-se en primera línia. Emocionada, la periodista ha assegurat que Marta "és la persona més meravellosa". "Tinc la sort de viure amb ella des de fa 29 anys", ha afegit. 

¿Defensora de Chelo a 'Supervivientes'?

L’esperada estrena de Marta Roca en un plató de televisió podria servir com una primera presa de contacte amb el mitjà de cara a la pròxima participació de Chelo García Cortés a 'Supervivientes'. Fa unes setmanes, els col·laboradors li van preguntar si estaria disposada a ser la seva defensora durant el seu pas per l’illa, cosa a a la qual ella va deixar la porta oberta. 

Temes:

Sálvame