¿HI HAURÀ QUARTA TEMPORADA?

CBS All Access vol rescatar 'Día a día' després de la seva polèmica cancel·lació a Netflix

L'empresa de Reed Hastings no estaria disposada a facilitar l'operació, ja que existeix una clàusula que impossibilita el canvi a una altra plataforma fins dos anys després de la seva cancel·lació

dia-a-dia

dia-a-dia

1
Es llegeix en minuts
Sergio L. Merillas

La cancel·lació de ‘Día a día’ després de tres temporades ha caigut com una galleda d’aigua freda entre els seus seguidors. Netflix es va col·locar ràpidament en el focus de les crítiques al comunicar la seva decisió, però ara té a les seves mans la possibilitat de redimir-se davant dels fans. Pel que sembla, CBS All Access estaria disposada a rescatar la sèrie produïda per Sony Pictures concedint-li una quarta tanda d’episodis. 

Segons informa Vulture, l’empresa ha fet una oferta per reprendre la història protagonitzada per Justina Machado i Rita Moreno, tot i que Netflix no estaria disposada a facilitar l’operació. Aquest mitjà parla de l’existència d’una clàusula que impossibilita la continuació de la sèrie en una altra plataforma fins dos anys després de la seva cancel·lació, que podria anul·lar-se si Netflix així ho vol. 

La plataforma de Reed Hastings està en el seu dret de fer una excepció perquè ‘Día a día’ pugui trobar una segona vida a CBS All Access, però no té intenció de cedir almenys de moment. Malgrat això, tant la plataforma de CBS com la productora de la comèdia continuen treballant per trobar un acord que rebi el vistiplau de Netflix. 

Notícies relacionades

Els fans de ‘Día a día’ van mostrar el seu enuig amb la plataforma després d’anunciar la cancel·lació de la sèrie, que va justificar en el seu escàs seguiment. La comèdia, basada en la sitcom homònima de la dècada dels 70, està protagonitzada per una família cubana que resideix als Estats Units. El racisme, l’homosexualitat, la religió o la salut mental són alguns dels temes que toca en els seus episodis. 

“Per a tots aquells que s’hagin sentit representats per ‘Día a día’, no us ho prengueu com una indicació que la vostra història no és important. L’efusiu amor per aquesta sèrie ens serveix de recordatori per saber que hem de continuar trobant maneres per continuar explicant aquestes històries”, va assenyalar Netflix en un tuit després de comunicar la seva criticada decisió. 

Temes:

Netflix