CONFESSIONS

Nacho Guerreros va estar a punt d'abandonar 'La que se avecina': "Vaig tenir una crisi"

L'actor ha explicat que Alberto Caballero, productor de la sèrie, va ser qui el va convèncer perquè es quedés

nacho-lqsa

nacho-lqsa

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

A l’espera de l’estrena de la nova temporada de 'La que se avecina', 'Volverte a ver’ va rebre ahir a la nit al seu plató un dels seus protagonistes, Nacho Guerreros. L’actor que dona vida a Coque va visitar l’espai presentat per Carlos Sobera per donar-li una sorpresa a Ana, una dona amb problemes d’alcoholisme que lluita contra la seva addicció amb l’ajuda de la comèdia d’èxit. 

Durant la visita de l’intèrpret, el presentador es va interessar per la relació que manté Nacho amb el seu personatge en la ficció: "¿T’avens amb Coque?". En aquell moment, l’actor va aprofitar per reconèixer una cosa que no havia explicat fins ara: "Et confessaré una cosa. Fa com tres o quatre anys vaig tenir una crisi"

Notícies relacionades

"Per dins em vaig plantejar canviar el xip. Vaig parlar amb Alberto Caballero (productor de la sèrie) i em va dir que no me n’anés", va explicar Nacho en la seva intervenció. "Al final em vaig quedar i vaig encertar. He d’agrair-li que em convencés per quedar-me, perquè soc molt feliç de nou allà", va afegir. 

Després de diversos mesos de promocions, els nous capítols de l’onzena temporada de 'La que se avecina' arribaran molt aviat a Telecinco. Tot i que l’audiència desconeix la data d’estrena, l’equip de la sèrie ja sap quin és el dia triat, tal com ha reconegut Alberto Caballero en una de les seves publicacions d’Instagram.