A 'LASEXTA NOTICIAS'

Hilario Pino cobreix Helena Resano: «Impossible substituir totes les dones que recolzen la vaga»

El 91% de les treballadores de laSexta han secundat la vaga feminista del 8 de març

hilario-pino

hilario-pino

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘LaSexta Noticias’ també ha notat el suport de les seves treballadores a les manifestacions d’aquest divendres, 8 de març. Helena Resano ha secundat la vaga i l’encarregat de cobrir el seu lloc ha sigut Hilario Pino, tal com va ocórrer fa exactament un any. No obstant, els serveis informatius de la cadena han mostrat la cadira buida de la presentadora per evidenciar que “és insubstituïble”.

“En milers de centre de treball avui estan buides les cadires de milers de dones, com passa aquí. Allà tenen la cadira d’Helena Resano, no l’hem volgut ocupar perquè s’evidenciï que és impossible substituir-la no només a ella, sinó la resta de dones espanyoles que avui secunden aquesta vaga feminista”, ha dit Pino mentre en el pla es veia el lloc que ocupa habitualment Resano.

Notícies relacionades

L’edició de migdia dels informatius ha emès una peça en la qual es es informava que el 91% de les treballadores de laSexta ha secundat la vaga feminista. A les portes d’Atresmedia, aquest matí s’ha llegit un manifest en favor de la lluita feminista: “Estem unides per la igualtat. Visca el 8 de març”.

A més de la cadira buida de Resano, laSexta ha mostrat altres símbols com el canvi del seu verd corporatiu pel violeta o la presència de buits a la seva pàgina web en els quals hi hauria d’haver notícies escrites per dones.

Temes:

La Sexta