A LES XARXES SOCIALS

'Pasapalabra' també lamenta la mort de José Pinto: "Abans que contrincants som persones"

El programa presentat per Christian Gálvez a Telecinco, que cada tarda competeix amb '¡Boom!', ha escrit un missatge a Twitter

jose-pinto

jose-pinto

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La mort de José Pinto José Pinto, exintegrant de 'Los Lobos' a '¡Boom!', continua despertant reaccions a les xarxes socials. Una de les que més ha cridat l’atenció és la del compte de Twitter de 'Pasapalabra', el concurs que cada tarda competeix amb el d’Antena 3 però que aquest dimecres ha deixat de banda la rivalitat. 

“Més enllà de rivalitats, d’audiències i és igual quines consideracions, els de 'Pasapalabra' ens sentim avui molt malament després de saber de la mort de José Pinto. Ens fa mal el cor. Abans que contrincants som persones. Descansi en pau. Va per ell. Avui i sempre", ha escrit el programa a les xarxes socials. 

Notícies relacionades

'Pasapalabra' va ser, precisament, un dels primers formats en què va participar Pinto, tot i que de forma més fugaç. Abans de desembarcar a '¡Boom!', ja havia començat a guanyar popularitat a 'Saber y ganar', on va ser eliminat i posteriorment readmès després d’un error en l’enunciat de la pregunta que li va costar l’expulsió. 

Aquest migdia, Jordi Hurtado també ha enviat un missatge després de conèixer la notícia de la mort de Pinto. "Ens has fet una immensa putada a tots perquè t’estimem moltíssim. Has sigut increïble, no només pels teus coneixements, sinó per aquesta alegria de viure que transmeties cada dia", ha dit. 

Temes:

Pasapalabra