ALS 57 ANYS

Mor de forma sobtada José Pinto, el ramader de 'Los Lobos' de 'Boom'

El salmantí va deixar el programa el 18 de desembre per motius personals després de 19 mesos de participació en el concurs d'Antena 3

jose-pinto

jose-pinto

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

L’equip de ‘Boom’ acaba de conèixer una trista notícia. José Pinto, el ramader de Salamanca que formava part de ‘Los Lobos’, ha mort aquest matí de manera sobtada, segons ha confirmat el compte oficial del departament de comunicació d’Atresmedia.

La informació publicada en diversos mitjans assegura que quan els serveis sanitaris han arribat al lloc on es trobava ja no han pogut fer res per la seva vida i han procedit a certificar la seva mort.

Notícies relacionades

José Pinto es va convertir en un personatge molt popular per als espectadors per la seva participació en el concurs d’Antena 3 presentat per Juanra Bonet que va decidir abandonar per motius personals el 18 de desembre després de 19 mesos i 372 programes de permanència. Pinto es va emportar la seva part proporcional del premi acumulat fins aleshores per l’equip, que va trobar com a substitut Alberto Sanfrutos, de Jaén.

Per la seva part, el grup ha lamentat la notícia a través del compte oficial d’Atresmedia a Twitter: "Des d’Atresmedia lamentem la mort de José Pinto, exmembre de ‘Los Lobos’ (‘Boom’). Sempre recordarem amb afecte el seu pas pel concurs d’Antena 3. Volem transmetre el nostre més sentit condol a la família, amics i a tot l’equip de ‘Los Lobos’"

Temes:

Concursos TV