DE PROMOCIÓ PER MADRID

Miki revela quan gravarà el videoclip de la versió definitiva de 'La venda'

El representant d'Espanya a Eurovisió 2019 actuarà a més aquest divendres amb els seus companys d''OT 2018' al WiZink Center

miki

miki

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

A pocs mesos que se celebri Eurovisió 2019 a Tel Aviv, Miki està completament entregat al festival i aquests dies es troba a Madrid per promocionar la seva candidatura. Aquest dimarts, el cantant va visitar  'La Mañana' de La 1 i ha confirmat que ja està gravant la versió definitiva de 'La Venda'

"Estem acabant de produir de nou la cançó i la setmana que ve gravem el videoclip. Hi ha molts nervis", va reconèixer Miki durant la seva entrevista amb María Casado i Fernando Timón a l’espai matinal de TVE. 

El de Terrassa ha recordat, a més, que aquest divendres arrenca la gira amb els seus companys d’'OT 2018' al WiZink Center de Madrid: "Estem fent assajos i també estic fent cançons meves... Però a partir de la setmana que ve, 'a full' amb Eurovisió". 

"Seria increïble trepitjar el mateix escenari que Madonna"

Notícies relacionades

Miki considera que Eurovisió és "un regal" perquè ho veu com una gran oportunitat per a "viatjar, cantar i compartir música". Respecte als seus contrincants, ha assenyalat que ha parlat amb Bilal Hassani, representant de França: "M’ha semblat una persona molt pròxima". 

Els presentadors de 'La mañana' també li han preguntat a Miki sobre la possibilitat que Madonna actuï a Eurovisió gràcies a la donació d’un multimilionari"Si trepitjo el mateix escenari que ella seria flipant, increïble", va dir entusiasmat.