COMPRA ELS DRETS

'La isla de las tentaciones', el nou 'reality' de Mediaset amb parelles que posaran a prova la seva relació

El grup de comunicació prepara la tornada renovada de 'Confianza ciega', format que ja va emetre Antena 3 l'any 2002

temptation

temptation

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Mediaset augmenta la seva quota de reality shows. El grup de Paolo Vasile ha adquirit els drets de 'La isla de las tentaciones’ ('Temptation island'), un format longeu adaptat a més de 20 països en el qual una sèrie de parelles té per objectiu posar a prova la seva fidelitat. A Espanya, Antena 3 ja va emetre el 2002 un programa basat en aquesta idea amb el títol de 'Confianza ciega', presentat per Francine Gálvez

Segons avança El Confidencial Digital, la productora que hi haurà darrere d’aquesta nova aposta per la telerealitat serà Cuarzo TV, encarregada d’altres espais de tipus més informatiu com a 'Carretera y manta''Madrid directo' o 'Viva la vida'. En principi, les gravacions de ''La isla de las tentaciones’ començarien durant els mesos d’estiu perquè la seva emissió estigui llesta per a la tardor. 

En aquest nou ‘reality’, quatre parelles viatgen fins a una illa deserta per posar a prova la seva relació durant dos mesos. Els concursants són dividits en dos grups, un d’homes i un altre de dones, i han de conviure en campaments separats. Mentrestant, són temptats per atractius models dels dos sexes i hauran d’evitar tant sí com no caure rendits davant els seus encants. 

Notícies relacionades

Mediaset apostarà així per un nou format protagonitzat per parelles sentimentals, igual que passa a 'GH Dúo'. El format triomfa actualment en la italiana Canale 5, mentre que el mes de gener passat va tornar als Estats Units, on ja s’havia emès entre el 2011 i el 2003, de la mà d’USA Network

Així era 'Confianza ciega'

Antena 3 ja va emetre el 2002 'Confianza ciega', l’adaptació espanyola de 'Temptation island'. La mecànica del reality consistia a separar tres parelles en dues cases, groga per a elles i blau per a ells, durant 16 dies. A les dues vivendes hi havia, a més, un grup persones encarregades que les parelles caiguessin en la temptació de la infidelitat.