HO EXPLICA EN EL SEU BLOG

Jorge Javier assegura que una cambrera "el va humiliar" després que ell es negués a fer-se un 'selfie'

El presentador de 'Sálvame' va decidir abandonar la cafeteria perquè la topada li va causar "molt malestar"

jorge-javier-vazquez

jorge-javier-vazquez

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Com ve sent habitual, Jorge Javier Vázquez ha tornat a fer ús del seu blog per compartir amb els seus lectors un episodi que, en aquesta ocasió, no li va deixar gaire bon sabor de boca. En el post, el presentador de 'Sálvame' assegura que es va sentir "humiliat" per una cambrera que li va demanar una fotografia a primera hora del matí, en un local ubicat a l’aeroport de Tenerife. 

“És molt d’hora, mira quina hora és”, va contestar Jorge Javier, i es va negar “amb un somriure i molta educació” a fer-se el 'selfie' amb la treballadora, que no va dubtar a respondre: "Que antipàtic". Una reacció que va deixar "fora de combat" al rostre de Mediaset: "Perdona, ¿creus que després de vint anys de carrera em pots dir que soc antipàtic perquè em nego a fer-me una fotografia?”. 

Notícies relacionades

La cambrera va respondre afirmativament a la pregunta de Jorge Javier, segons ell, amb "supèrbia i un cert menyspreu". "Però no et preocupis, passa per aquí, que et convido a un tallat", va finalitzar la dona. No obstant, la situació li va deixar "tan malestar" que va decidir abandonar la cafeteria. "M’han passat coses desagradables al llarg de tota la meva carrera però que la treballadora d’un lloc al qual vaig a fer despesa em tracti d’una manera tan humiliant, mai", escriu el presentador. 

Per acabar comparteix una reflexió de Salvador Sobral, guanyador d’Eurovisió 2017. El cantant assegura que se sent "un objecte de narcicisme de la gent perquè puguin aconseguir ‘likes’". Unes paraules que Jorge Javier subscriu: "Amén".