ENTRE LLÀGRIMES

Verdeliss preocupa els seus seguidors amb un missatge des de l'hospital

La coneguda youtubera, concursant de la sisena edició de 'GH VIP', es troba embarassada del seu setè fill

verdeliss

verdeliss

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Verdeliss, la coneguda youtubera que va fer història al convertir-se en la primera concursant embarassada de ‘Gran hermano’, no passa el seu millor moment. La influencer ha preocupat els seus seguidors amb un punyent vídeo gravat des de l’hospital, tot i que de moment ha preferit no revelar el motiu del seu ingrés

“Necessitava demanar-vos perdó i donar-vos una explicació. Sento moltíssim no poder estar en la venda privada de Green Corners (la seva marca de roba), no ha sigut per un motiu d’organització sinó per un motiu de salut”, explica Verdeliss entre llàgrimes des del llit del centre hospitalari. 

Notícies relacionades

“Us demanaré que em doneu un temps perquè em senti capaç d’explicar-vos el que està passant”, afegeix a la preocupant gravació. Posteriorment, i després de les innombrables mostres d’afecte rebudes, ha compartit un missatge d’agraïment: “Gràcies i més gràcies per tota paraula d’afecte, desig reconfortant i abraçada que guareix. Significa moltíssim... Aquesta comunitat aconsegueix transformar les xarxes socials en calor humana”.

Verdeliss, a punt d’entrar en la setmana 30 de l’embaràs del seu setè fill, es va guanyar l’afecte del públic per la seva temperància i claredat durant el seu pas per ‘GH VIP 6’. Va ser a la casa de Guadalix de la Sierra on va descobrir a més el sexe del seu nadó, una nena.