VA ARRIBAR LA NIT DECISIVA

¿Qui guanyarà el bitllet a Tel Aviv? Així han assajat els finalistes de la preselecció d'Eurovisió

TVE emet aquesta nit a partir de les 22:05 hores la gala en què coneixerem el representant d'Espanya al certamen musical

eurovision

eurovision

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

TVE emet aquesta nit la Gala d’Eurovisió en què coneixerem el concursant d’‘OT 2018’ que portarà la bandera d’Espanya al certamen musical. María, Natalia, Miki, Sabela, Julia, Carlos Right, Marilia, Famous i Noelia pujaran a l’escenari per defensar els seus temes respectius i intentar fer-se amb un bitllet a Tel Aviv, seu del Festival després de la victòria de Netta l’any passat a Lisboa. 

El tema que interpretaran els candidats a l’inici de la nit serà precisament ‘Toy’, la cançó amb què la representant israeliana es va alçar amb el primer lloc. El seu compositor, Doron Medalie, serà a més un dels membres del jurat d’aquesta nit, compost també per Manuel MartosPastora Soler Tony Aguilar. Tots ells opinaran sobre les actuacions, però el pes de les votacions recaurà en el públic. 

Durant la nit d’ahir, el compte oficial de Twitter d’Eurovisió TVE va compartir amb els eurofans diversos fragments dels assajos de les actuacions que podran veure’s aquesta nit a La 1, a partir de les 22:05 hores. 

María - ‘Muérdeme’

L’escenari d’‘OT 2018’ es convertirà en una espècie de pàrquing durant l’actuació de María, que parteix com la gran favorita. 

Famous - ‘No puedo más’

Una posada en escena més senzilla que la de María tindrà Famous. ‘No puedo más’ és el tema que defensarà el guanyador d’‘OT 2018’. 

Carlos Right - ‘Se te nota’

Carlos Right tornarà a l’escenari del talent show acompanyat de la seva guitarra per interpretar ‘Se te nota’, tema composat per Morat. 

Miki i Natalia - ‘Nadie se salva’

Miki i Natalia uniran les seves veus a ‘Nadie se salva’, tema composat per María Peláe, Nil Moliner i Javi Garabatto.

Natalia - ‘La clave’

A més de cantar 'ningú se salva amb Miki, la tercera finalista d’‘OT 2018’ interpretarà en solitari ‘La clave’. 

Marilia - ‘Todo bien’

Marilia és una altra de les concursants d’‘OT 2018’ que aspira a viatjar a Tel Aviv. La jove cantarà el tema ‘Todo bien’. 

Noelia - ‘Hoy vuelvo a reír otra vez’

Notícies relacionades

Noelia donarà ús a la seva portentosa veu a ‘Hoy vuelvo a reír otra vez’, una potent balada escrita per Álex Ubago i Jacobo Calderón. 

Julia - ‘Qué quieres que haga’

L’escenari es tenyirà de verd durant l’actuació de Julia, que interpretarà el tema ‘Qué quieres que haga’