A 'SÁLVAME'

Pedro García Aguado torna a Mediaset per parlar d'addiccions després de la confessió de Kiko Rivera

El que fos presentador de Cuatro ha opinat sobre el testimoni del fill d'Isabel Pantoja

pedro-garcia-aguado

pedro-garcia-aguado

1
Es llegeix en minuts
Moha B.

Després de la inesperada confessió de Kiko Rivera Kiko Rivera sobre la seva addicció a les drogues dimarts passat durant l’emissió de ‘GH Duo: límit 48 hores’, ‘Sálvame’ s’ha posat en contacte amb Pedro García Aguado perquè parli de com és el procés de recuperació.

Ell mateix es va veure immers en aquest tipus d’addiccions i ara assessora els qui intenten superar-lo: “Explicar-ho no t’eximeix d’una recaiguda”,ha comentat sobre la confessió pública del fill d’Isabel Pantoja.

A més, el que va ser presentador i coach en el programa ‘Hermano mayor’ ha assegurat que si el DJ vol tornar a exercir el seu treball en la nit hauria de “reaprendre a fer-ho” i ha donat les pautes necessàries per aconseguir-ho: “Potser Kiko hauria de canviar la manera de comportar-se i de ser”. 

“És una malaltia molt greu, s’ha de dir amb coneixement de causa”, aconsella Aguado. “El primer pas és un alliberament, però a partir d’allà cal posar-se en marxa per deixar de consumir i això és el que més costa”afirma el presentador i coach. “La recuperació d’una addicció no dura dos mesos, sol anar de tres a cinc anys”, afegeix.

Aguado: “És una malaltia amb tendència a la recaiguda”

“Que una persona famosa reconegui que ha passat per un procés de recuperació pot ajudar altres persones a posar-se en tractament, però compte, és una malaltia molt seriosa i greu amb tendència a la recaiguda. S’ha de ser molt prudent”, adverteix Aguado davant de la confessió de Kiko Rivera i Ylenia.

Notícies relacionades

Aguado també ha tingut temps per parlar sobre Ylenia, una altra de les concursants que ha decidit parlar dels seus problemes en el passat amb les addiccions. Sobre la de Benidorm, l’expert comenta: “Potser Ylenia ha tingut una època d’abús, ho ha reconegut, s’ha alliberat però no ha de tractar-se. O potser sí, depèn de si en aquella època ha desenvolupat dependència”.

Mediaset torna a obrir-li les portes a la que fos una de les cares més reconegudes de Cuatro després de la seva polèmica sortida fa uns anys per acabar fitxant per la competència, Atresmedia. Després de presentar ‘Cazadores de trolls’, ‘La isla’, ‘Eso que te ahorras’ i ‘De hoy en un año’, encara pendent d’emissió, el presentador no va renovar el seu contracte amb el grup de Sant Sebastián de los Reyes. Ara, la seva reaparició a ‘Sálvame’ suposa un nou acostament amb el grup de Paolo Vasile. 

Temes:

Sálvame