S'ACOSTA L'HIVERN

HBO llança un 'teaser' de la temporada final de 'Joc de trons' i posa data a la seva estrena

La cadena ha confirmat que la ficció arribarà al seu desenllaç a partir del 14 d'abril

game-of-thrones

game-of-thrones

1
Es llegeix en minuts
Sergio L. Merillas

Els amants de 'Joc de trons’ ja es poden marcar el diumenge 14 d’abril al calendari, ja que aquesta serà la data d’estrena de la vuitena i última tanda de capítols de la ficció. Així ho ha confirmat la mateixa HBO durant l’estrena de la tercera temporada de 'True detective', una altra de les seves grans apostes de l’any

L’anunci ha arribat al costat d’un ‘teaser’ protagonitzat per Jon Neu, Sansa i Arya a la cripta d’Hivernàlia, on jeuen les restes dels seus avantpassats. Mentre caminen entre les estàtues es topen amb les seves, mentre arriba l’hivern que fa presagiar la imminent batalla contra els caminants blancs. 

Els capítols finals de 'Joc de trons’ es podran veure al nostre país a través d’HBO i Movistar+. Tot i que la temporada serà la més curta de la història de la sèrie, amb només sis episodis, tindran una durada superior al que és habitual. 

Notícies relacionades

El ‘teaser’ arriba uns dies després que HBO revelés en una promo una de les trobades més esperades de 'Joc de trons’, la de Sansa i Daenerys. "Hivernàlia és vostra, la meva altesa", li diu Stark a Targaryen, nouvinguda a Hivernàlia i acompanyada de Jon Neu, Brienne de Tarh i Ser Jorah Mormont. 

Malgrat que 'Joc de trons’ arribarà al seu final aquest estiu, l’univers de la sèrie continuarà estant molt present a HBO. La cadena prepara un ‘spin-off’ titulat 'The long night' i ambientat 1.000 anys abans que la sèrie original. Naomi Watts encapçala el repartiment d’aquesta nova superproducció que espera repetir l’èxit de la seva predecessora. 

Temes:

Joc de trons