EL DIUMENGE 20

Preselecció d'Eurovisió: Eleni Foureira, convidada estrella, i el compositor de 'Toy', al jurat

La cadena pública traurà les versions definitives dels temes 48 hores abans de la seva emissió

eurovision

eurovision

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

TVE ha confirmat que el diumenge 20 de gener, a partir de les 22.00 hores, coneixerem l’artista que portarà la bandera d’Espanya al Festival d’Eurovisió 2019. La 1 emetrà en ‘prime time’ una gala especial d’‘Operación triunfo’, presentada per Roberto Leal, en què els espectadors podran escollir entre les deu propostes dels concursants que aspiren a viatjar a Tel Aviv

Al llarg de la nit també hi haurà actuacions estel·lars, com la d’Eleni Foureira, l’abanderada de Xipre que va arrasar a Lisboa el 2018 amb el seu 'Fuego’ i va quedar en segona posició. El jurat, que aquella nit només valorarà les candidatures, estarà format per Manuel Martos, Pastora Soler, Tony Aguilar i Doron Medalie, compositor de l’aposta guanyadora de l’última edició del certamen, ‘Toy’, interpretada per Netta.

Deu cançons proposades

Notícies relacionades

Els deu temes que participaran en la gala de selecció d’Eurovisió podran escoltar-se per complet el dia 17 a partir de les 15.00 hores. Les tres seleccionades pels usuaris van ser: ‘Muérdeme’, interpretada per María i composta per Juan Luis Suárez, David Feito, Victoria Riba, Nuria Azzouzi i Rosa Martínez; ‘Hoy vuelvo a reír otra vez’, en la veu de Noelia i escrita per Jacobo Calderón i Álex Ubago; i ‘La clave’, cantada per Natalia i composta per Merche i Ander Pérez, Nuria Azzouzi i Rosa Martínez.

Els altres set temes que hi opten són: ‘Hoy soñaré’, de Sabela, composta per Jesús Cañadilla i Alejandro de Pinedo; ‘La venda’, de Miki, composta per Adrià Salas (La Pegatina); ‘Nadie se salva’, també de Miki junt amb Natalia, composta per María Peláez, Nil Moliner i Javi Garabatto; ‘No puedo más’, de Famous, composta per Leroy Sánchez, Louis Biancaniello i Nolan Sipe; ‘Qué quieres que haga’, de Julia, composta per David Santisteban i Índia Martínez; ‘Se te nota’, de Carlos Right, composta per Juan Pablo Isaza i Juan Pablo Villamil, de Morat, i 'Todo bien', de Marilia, composta per Sananda, Chris Wahle, Andreas Öhrn i Juan Carlos Fuguet López.