AL SEU PROGRAMA

La resposta d'Ana Rosa a Vox per titllar-la de «feminazi» en un vídeo

Javier Ortega Smith, secretari general del partit ultradretà, demanava a la seva «carta als Reis Mags» les nines Monster High «del club de les feminazis»

ana-rosa

ana-rosa

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Enmig de la seva estratègia per captar seguidors jovesVox va llançar durant la nit de Reis un vídeo en què el secretari general del partit, José Ortega-Smith, demanava com a regal “les Monster High del club de les feminazis”. A les imatges es veuen les conegudes nines amb els rostres de Manuela Carmena, Susana Díaz, Anna Gabriel, Pablo Echenique, Carmen Calvo i Ana Rosa Quintana, que aquest dimarts ha respost a la formació ultradretà des del seu programa en Telecinco. 

“Em diuen feminazi”, ha començat dient la periodista abans de donar pas a les polèmiques declaracions que fa Ortega-Smith a la peça difosa a les xarxes socials de Vox. Al veure en pantalla la caricatura en qüestió, Ana Rosa ha deixat clar que prefereix prendre’s amb humor els atacs del partit: “Escolta, estic ideal”. 

“He de dir que estic molt contenta. Si els nacionalistes em diuen fatxa, els de Vox m’anomenen feminazi, els de Podem em diuen que soc de dretes... Això vol dir que faig bé la meva feina”, ha comentat la presentadora el seu primer dia al capdavant del programa després de les vacances nadalenques. “La veritat és que no m’ofèn, m’és igual”, ha afegit mentre el públic en plató aplaudia les seves paraules. 

Picabaralla entre Abascal i Ana Rosa

Notícies relacionades

Després de la irrupció de Vox en el parlament andalús, Ana Rosa Quintana va entrevistar a començaments de desembre al seu programa el líder del partit, Santiago Abascal. La periodista i el polític van protagonitzar una tensa picabaralla al tractar el tema de la violència masclista. “¿Què és això de derogar la llei contra la violència de gènere?”, li va preguntar Ana Rosa abans de posar sobre la taula la xifra de dones assassinades per les seves parelles o exparelles el 2018, un total de 44. 

“Cal analitzar també, d’aquestes 44 dones, quina nacionalitat tenen els assassins”, va defensar Abascal per a sorpresa d’Ana Rosa. “Però ¿hi ha nacionalitat en un assassí masclista? No es pot justificar per l’origen. Unir violència i immigració...”, va recalcar la periodista durant l’entrevista, en la qual va voler deixar clar que “les denúncies falses són una minoria”.