EL DEDICA A LES DONES

L'emocionant discurs feminista de Glenn Close després del seu inesperat premi en els Globus d'Or

La veterana actriu va derrotar Lady Gaga i Nicole Kidman i va aconseguir l'estatueta a millor actriu dramàtica en cine pel seu paper a 'La buena esposa'

glenn

glenn

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Glenn Close no va poder evitar mostrar la seva sorpresa ahir a la nit durant la celebració dels Globus d’Or 2019.celebració dels Globus d’Or 2019 La veterana actriu va derrotar Lady Gaga, Nicole Kidman, Melissa McCarthy i Rosamund Pike i va aconseguir l’estatueta a millor actriu dramàtica en cine pel seu paper en ‘La buena esposa’.

Quan va sortir a l’escenari, Close va dedicar el premi a les dones: "A l’interpretar un personatge que és tan introspectiu penso en la meva mare, que tota la seva vida es va difuminar ella mateixa en favor del meu pare. Als 80 anys, ella em va dir: Sento que no he aconseguit res en la vida", va recordar.

Notícies relacionades

"Crec que el que he après de tota aquesta experiència és que les dones som cuidadores, això és el que s’espera de nosaltres", va continuar dient.

"Tenim els nostres fills, els nostres marits i, si som afortunades, els nostres pares [...] Però hem de trobar allò que ens fa sentir realitzades. Hem de seguir els nostres somnis i dir: puc fer-ho i tinc el dret de fer-ho", va acabar entre aplaudiments.

Temes:

Globus d'or