AJUDARÀ ELS JOVES

La productora d'Évole prepara un nou programa per a TVE presentat per Arkano

El famós raper es posarà al capdavant d'un nou format que abordarà els temes i experiències que preocupen els joves

arkano

arkano

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

TVE té un nou projecte entre mans al costat de Producciones del Barrio, la productora de Jordi Évole que està darrere d’altres formats com 'Salvados' 'Malas compañías’, tots dos de La Sexta. Es tracta de 'Proyecto Arkano', un espai que s’endinsarà en els temes i experiències que preocupen els més joves i que estarà conduït pel famós raper, presentador també de 'Ritmo urbano' a La 2. 

Aquesta nova aposta planteja una reflexió entorn de temes que els afecten, proposa una sortida a les seves pors o inquietuds a través del rap i ajuda a establir una nova relació entre pares i fills, assenyala la cadena pública en una nota de premsa, en la qual revela els noms dels protagonistes: Rakso, Laia, Bruno, Cristina, Judit i Óscar.

El culte a la imatge, el ‘bullying’ i la violència, el masclisme, l’autoritat i els límits, les xarxes socials, el sexe, l’alcohol i les drogues o el futur són alguns dels temes que cada setmana els proposarà Arkano a tall de reflexió. Durant una setmana el programa seguirà les seves vides quotidianes i després tornaran a quedar amb el presentador per a, a través d’un taller de rap, abocar les seves inquietuds, dubtes o experiències.

Notícies relacionades

Com a tercer pilar de ‘Proyecto Arkano’ entren en escena els pares dels joves, testimonis de les reflexions dels seus fills a través del taller de rap, que descobreixen com són realment i què els interessa o els preocupa. Tot això, amb l’assessorament professional d’Aina Aguilar, educadora especialitzada en adolescents, que els donarà les claus per millorar les seves relacions.

Segon projecte d’Arkano per a TVE

Arkano suma d’aquesta forma un nou projecte a TVE, on ja presenta 'Ritmo urbano'. El conegut raper és campió mundial de freestyle, rècord Guinnes i tot un referent en la improvisació a escala internacional. Abans d’aquests reconeixements, va patir assetjament escolar i va aprendre a canalitzar els seus problemes a través de la música. Ara, tindrà l’oportunitat d’ajudar i entendre altres joves.

Temes:

TVE