AUDIÈNCIES DESEMBRE

Telecinco perd seguiment, però torna a liderar les audiències per quart mes consecutiu

La cadena de Mediaset aconsegueix un 13,4% al desembre, un punt i mig menys que al novembre

audiencias-diciembre

audiencias-diciembre

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Telecinco tanca l’any liderant el mes de desembre. La cadena principal de Mediaset torna a ser la cadena més vista per quart mes consecutiu amb un bon 13,4%, gràcies a les grans dades de les últimes gales de 'GH VIP 6' i del final de temporada de 'Vivir sin permiso’. 'El programa de Ana Rosa' i 'Sálvame' són altres dels espais que han catapultat al canal a dalt de tot del rànquing. 

Malgrat aquest gran resultat, Telecinco perd 1,5 punts respecte al mes de novembre, mentre que Antena 3 cau només una dècima i manté la segona posició amb un 12,6%La 1 es recupera de la davallada que va experimentar el mes passat i puja cinc dècimes fins a assolir un 10,4%, quedant per sobre de les autonòmiques (8,1%) i de les temàtiques de pagament (7,8%). 

Notícies relacionades

Més avall hi ha La Sexta, que, malgrat baixar tres dècimes respecte al novembre, fa un correcte 7% i torna a superar sense problemes  Cuatro. La segona cadena de Mediaset continua amb la seva crisi d’audiència i cau una dècima fins al 5,5%, aconseguint finalitzar el mes per sobre del 5% gràcies principalment a les dades que aconsegueix el cap de setmana. 

(en elaboració...)