ESTRENES I RETORNS

'The Punisher', 'Titanes' i 'Kimmy Schmidt', entre les sèries que arriben a Netflix al gener

'Sex education' i la tercera temporada d''Una serie de catastróficas desdichas' també aterren a la plataforma

netflix

netflix

3
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Després de les festes de Nadal, Netflix ofereix el pla perfecte per continuar disfrutant dels dies hivernals de tele i manta. La plataforma incorpora al gener noves produccions al seu catàleg, entre les quals destaquen les estrenes de sèries com 'Sex education' i 'Titanes’, totes dues disponibles a partir de l’11 de gener.

També tornen vells coneguts com els orfes Baudelaire, amb la tercera temporada d’'Una serie de catastróficas desdichas’ (1 de gener). S’acomiada de Netflix 'Unbreakable Kimmy Schmidt' amb l’última tanda d’episodis de la quarta temporada, que arriben al catàleg a finals de mes (25 de gener). 

En l’apartat de pel·lícules, arriben títols originals de Netflix com 'Lionheart' (4 de gener), 'La última carcajada' (11 de gener), 'Revenger' (15 de gener), 'IO' (18 de gener) i 'Polar' (25 de gener). 'Piratas del Caribe: la venganza de Salazar' (1 de gener), 'Cómo entrenar a tu dragón 2' (1 de gener) o 'Los vigilantes de la playa' (20 de gener) també estaran disponibles. 

'Una serie de catastróficas desdichas' - Temporada 3 - 1 de gener

L’adaptació televisiva d’'Una serie de catastróficas desdichas’ torna al catàleg de Netflix amb la tercera temporada a partir de l’1 de gener. Basada en els ‘best-sellers’ mundials de l’escriptor Lemony Snicket i protagonitzada per Neil Patrick Harris, relata la tràgica història dels orfes Baudelaire, el tutor malvat dels quals, el comte Olaf, no s’aturarà per apropiar-se de la seva herència.

'Sex education' - Temporada 1 - 11 de gener

L’11 de gener estarà disponible la primera temporada de 'Sex education', una nova comèdia dramàtica original de Netflix. El protagonista és Otis Milburn, un noi de secundària verge i socialment matusser que viu amb la seva mare, una terapeuta sexual. Quan la seva vida familiar surt a la llum a l’escola, Otis s’adona que pot utilitzar el seu coneixement per guanyar estatus. S’uneix a Maeve, una audaç noia dolenta i junts creen una clínica de teràpia sexual clandestina per tractar els estranys i meravellosos problemes dels seus companys. 

'Titanes’ - Temporada 1 - 11 de gener

Malgrat les cancel·lacions de 'Daredevil', 'Iron fist' i 'Luke Cage', els superherois continuaran tenint presència a Netflix. Arribaran, això sí, des de l’univers DC. Quan Dick Grayson (Robin) i Rachel Roth (Raven) necessiten ajuda per acabar amb una força que amenaça de posar fi al planeta, formen els Titans amb Korland (Starfire) i Gar Logan (Beast Boy). 

'Unbreakable Kimmy Schmidt' - Temporada 4, part 2 - 25 de gener

Notícies relacionades

Una de les comèdies més aclamades de Netflix arriba a la seva fi. La plataforma estrena la segona part de la temporada final d’'Unbreakable Kimmy Schmidt' el 25 de gener. Protagonitzada per Ellie Kemper, la sèrie narra el dia a dia de Kimmy a Nova York després de passar 15 anys tancada en un búnquer per un fanàtic religiós

'The Punisher' - Temporada 2 - Data sense confirmar

Un altre dels retorns més esperats és el de 'The Punisher', si bé Netflix encara no ha confirmat la data concreta de l’estrena de la segona temporada. Frank Castle, el protagonista de la sèrie, busca venjança contra els responsables de la mort de la seva família i, pel camí, destapa una conspiració que va molt més enllà de la seva vendetta personal.

Altres estrenes destacades:

  • ‘A ordenar con Marie Kondo’ - Temporada 1 - 1 de gener 
  • ‘Humoristas del mundo’ - Temporada 1 - 1 de gener
  • ‘Cuando los héroes vuelan’ - Temporada 1 - 10 de gener
  • ‘Vexed’ - Temporades 1 i 2 - 1 de gener
  • ‘Call my agent’ - Temporades 1, 2 i 3 - 4 de gener
  • ‘Amigos de la universidad’ - Temporada 2 - 11 de gener
  • ‘Star Trek: Discovery’ - Temporada 2 - 18 de gener, capítols cada divendres
  • ‘Carmen Sandiego’ - Temporada 1 - 18 de gener
  • ‘Grace y Frankie’ - Temporada 5 - 18 de gener
  • ‘Kingdom’ - Temporada 1 - 25 de gener
  • ‘Club de cuervos’ - Temporada 4 - 25 de gener
  • ‘Black Earth rising’ - Temporada 1 - 25 de gener
Temes:

Netflix