FINAL DE CICLE

'OT 2017' finalitza amb el seu últim concert: així s'acomiaden els concursants

Els setze 'triunfitos' van tornar a omplir el Palau Sant Jordi al final de la gira

ot-2017

ot-2017

2
Es llegeix en minuts
Sergio L. Merillas

Ara sí. ‘OT 2017’‘OT 2017 va tancar ahir a la nit un cicle amb el seu últim concert al Palau Sant Jordi de Barcelona, tot un regal de Nadal per a tots aquells fans que van voler veure per última vegada els setze concursants interpretant els èxits més importants de l’edició que va ressuscitar el format a TVE. Un esdeveniment marcat per l’emoció i les llàgrimes no només del públic, sinó també dels seus propis protagonistes. 

Notícies relacionades

Amaia, Alfred, Miriam, Aitana i companyia es van acomiadar també a les seves xarxes socials del programa de televisió que els va catapultar a la fama fa tan sols un any. A més, entre els trending topics de Twitter es va colar el hashtag #GraciasOT2017, una etiqueta amb què els fans han retut homenatge a la mediàtica edició compartint gravacions de l’últim concert i missatges de comiat. 

En unes setmanes seran els concursants d’‘OT 2018’ que recullin el testimoni dels ‘triunfitos’ de la novena temporada del format produït per Gestmusic. Malgrat no comptar amb les dades d’audiència de la seva predecessora, l’última edició del ‘talent show’ ha tornat a arrasar en xarxes socials i s’ha guanyat la seva pròpia gira que recorrerà ciutats com Madrid, Barcelona, Bilbao o Mallorca