S'ESTRENA DIVENDRES

Netflix presenta el tràiler de 'Bandersnatch', la primera pel·lícula ¿interactiva? de 'Black mirror'

La plataforma ha confirmat que l'esdeveniment especial estarà disponible a partir del 28 de desembre per a tots els seus usuaris

black-mirror

black-mirror

1
Es llegeix en minuts
Sergio L. Merillas

Netflix ha confirmat el que es deia durant les últimes setmanes. La plataforma estrena aquest divendres 28 de desembre a escala mundial 'Black mirror: Bandersnatch', la primera pel·lícula de l'aclamada sèrie creada per Charlie Brooker. A menys de 24 hores de l’estrena, ha publicat a més el tràiler d'aquesta esperada producció que podria ser interactiva, al més pur estil 'tria la teva pròpia aventura'. 

Va serel mes passat d'octubre quan Netflix va avançar que estava treballant en un nou episodi que es podria consumir d'aquesta forma pionera, de manera que seran els mateixos espectadors els qui puguin triar el rumb que segueix la trama principal. El cert és que la plataforma no ha confirmat si aquest episodi es tracta de 'Bandersnatch', encara que la durada que té sembla respondre a la incògnita. 

Notícies relacionades

Segons apunten diversos mitjans, el metratge total de l'esdeveniment –tal com l'ha venut Netflix– seria de 312 minuts, desmesurat per tractar-se d'una pel·lícula. No obstant això, aquesta podria ser la durada total de tot l'episodi, incloses totes les opcions disponibles i els seus respectius camins. El cert és que sigui interactiu o no, Netflix ha tornat a generar expectació entre els usuaris i serà demà mateix quan s’aclareixin tots els dubtes. 

'Black mirror: Bandersnatch' està dirigit per David Slade, que ja es va posar darrere de les càmeres en l'episodi 'Cabeza de metal' durant la quarta temporada de la sèrie. Fionn Whitehead ('Dunkerque') és l'encarregat de donar vida al protagonista de la història, ambientada en la dècada dels 80. "El 1984, un jove programador intenta adaptar una caòtica novel·la de fantasia a un videojoc. Un repte al·lucinant que el portarà a qüestionar-se la realitat que l'envolta. Benvinguts un altre cop", recull la sinopsi oficial.

Temes:

Netflix